zuhtupasa' Alıntı:haydaaaaaaaaaaaa:queen: nerden cıktı yaw..:wiinkk: mecburen gelcez..:cherry:
S&S
-MUSTURAKİ-' Alıntı:abim çalışanlar var şunu biraz daha geç yapsanızda çalışanlarda gelse canım abim benim :rendeer:
He walla tam 15:00 te toplantım var koştura koştura koşacaz..-MUSTURAKİ-' Alıntı:abim çalışanlar var şunu biraz daha geç yapsanızda çalışanlarda gelse canım abim benim :rendeer:
sahinhakan04' Alıntı:Necdet abi taşra baskısını 15.30 da geçiyorum saat 4'de orada ançak olurum bekleme sanşınız varmı en geç 4'e kadar
Nerden gidiyonsahinhakan04' Alıntı:Necdet abi taşra baskısını 15.30 da geçiyorum saat 4'de orada ançak olurum bekleme sanşınız varmı en geç 4'e kadar
Kardeşim ben balmumcudayım ama gazetecilik işiyle uğraşıyorum 3.30'da taşra baskım var belki 5-10dakka uzar diye 4 dedimtunoka' Alıntı:Nerden gidiyon
sahinhakan04' Alıntı:r: Necdet abi az önce elime ulaşan bir habere göre bu aksam nöbet benimmiş. Kusra kalmayin abiler benim gelme işi yattı. Size iyi eğlenceler
r:
Walla anlamam arkadaş.Alper_tim ile biz geliyoruz bizi birisi BP de karşılasın:bounce:necdet' Alıntı:arkadaşlar kimin saat kaçta geleceği önemli değil yarım saat erken geldim
1saat geç geldim hepiniz gelin yeterki paşayla dondurmasına rahat rahat
pişti oynayacağız:queen: