Ne yani, çocuk ölmemişmi? Sen daha yurt dışına kaçmadınmı? :santa:bu sabah arkadaşımla konuştum çocugu internette görmüş , dediğnz gibi alttan vurunca dilini ısırmış bide diş etleri kanamış galiba , ama çocuk bişi dememiş arkadaşa yüzüne bile bakmamış , bi sorun olmaz inşçok rahatladım , ayrıca burası konu dışı bölümü ben bu konuyu moto sohbet bölümüne açmadım burda her konu açılr zorlada kimse girip okuyup mesaj yazmaz , neyse tekrardan sağolun herkese iyi sahurlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------
çok haklısın hocam![]()
bu sabah arkadaşımla konuştum çocugu internette görmüş , dediğnz gibi alttan vurunca dilini ısırmış bide diş etleri kanamış galiba , ama çocuk bişi dememiş arkadaşa yüzüne bile bakmamış , bi sorun olmaz inşçok rahatladım , ayrıca burası konu dışı bölümü ben bu konuyu moto sohbet bölümüne açmadım burda her konu açılr zorlada kimse girip okuyup mesaj yazmaz , neyse tekrardan sağolun herkese iyi sahurlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------
çok haklısın hocam![]()
İbrahim pıtırlımı çalıştırıyor seni ?Çocuğun çenesi kırıldıysa veya beyin hasarı vb. hasar oluştuysa hapis cezası paraya çevrilemez 5 seneden başlar.Vijdan azabı en az ömür boyundan başlar.
Senin hocan kim?Hangi spor salonuna gidiyorsun sen.Sana hiç sporcu terbiyesi vermedilermi?Kendinden güçsüzlere vurmaman gerektiğini en kötü durumda etkisiz hale getirip uzaklaşman gerektiğini öğretmedimi sana hiç kimse ?Hocayı geçtim annen babandamı öğretmedi.
Ben 1 tondan fazla basınçla tekme atabiliyorum ama anamada küfretseler etkisiz hale getirip uzaklaşıyorum. Öyle yada böyle karşı taraf şikayetçi olduğu anda hapis cezası alacaksın sen.
İbrahim pıtırlımı çalıştırıyor seni ?
Güzel günlerdi.Milli antrenörÖz Hilal Kick Box klubü.. Heytt bee ne günlerdi