- Konu Yazar
Arkadaslar basimdan geceni paylasmak istedim son 2 haftada 2 kere basima gelince icimi dokmek istedim bu konular kac kere acilmistir biliyorum ama yaziyorum. E5 guzergahindan kadikoy istikametine gidilen yonde optimum gecilirken trafik sikisiyor ogle saatlerinde bende bariyer ve yol arasinda kalan emniyet seridini kullaniyorum cogu motorcu gibi ve ben normalden yavas gitmeyi tercih ediyorum orda digerlerinin aksine cogu motorcuya yol veririm her neyse optimumu gectikten sonra yine arkadan gelenlere yol vermek icin saga gectim bir kac kisi gecti arkadan bir arkadas daha geliyordu yanasti dedi ki ayakkabilarin guzel ama seni korumaz sagolsun bizi dusundu her neyse dogru diyorsun tesekkurler dedim ayagimda bugun spor ayakkabi vardi sicaktan dolayi da sonra tekrar seride girdim devam ediyordum biraz gaz actim gaz actim dedigim 40 la giderken 60a ciktim bir anda mercedes marka arac aniden onume kirdi yani gitmek icin degl sag taraftan kaciyormus dedigine gore Allah tarafindan durabildim mesafe cok azdi cunku durdum dedim su aynalarinizi kullanin sonra motorcu kabahatli oluyor felan bagirdim diyor ki sagima bakiyordum seni gormedim be arkadas solundaki ayna niye var diyorum cevap yok bisey olmadi ya dedi o kadar cok sinirlendim ki bu basima 2. Kez gelince bir daha bu trafikte bende baska yol bulup ordan gitmeyi dusunuyorum bir de genelde hizli giden arkadaslara masallah diyorum iyi cesaret rahatsizlik verdiysem ozur dilerim..