- Motosikleti
- Fazer8 abs
- Konu Yazar
iyi akşamlar öncelikle konuyu anlatmadan 190 boyunda 100 kilodayım adamın görmeme gibi bir şansı yok şimdi konuma geleyim çalıştığım yerin müdürü aradı bana bi yer ayarla geliyorum dedi tamma dedim kapıya çıktım bir arabalık boş yer var iki arabanın ortası başladım orda beklemeye derken bi kırmızı araba geldi içinde iki kişi var yanaşmadan ben işaret yaptım araba gelecek diye baktım durmuyo geliyo hala dedim heralde durur ve durmadı namussuz geldi sağ ayağıma çarptı tabi bende sinir bi anda tavan ön kaputa yumru geçirdim napıyon lan sen aç camı dedim yan camı açtırdım nabıyon lan sen kör müsün dedim bana çekilseydin diyo görmüyonmu lan beni diyorum kenara geçseydin diyo dedim defol git bana trafiği çağırtma yanındaki adamda biliyo tabi haklı olduğumu buna sürekli tamam devam et deyip duruyo buda debeleniyo arabanın içinde bi el freni çekiyo bi frene basıyo velasıl kelam etrafımda efendi tanınan ve neşeli bi insan olarak bilinirim ama böyle şerefsizler oldukca malesef estafur tövbe diyemiyorum siz olsanın ne yapardınız?