Bugun basıma gelen bı hadıse:S:(

slm arkadaslar bugun basıma gelen bu tatsız yada nasıl denırse olayı sızlerle paylasmak ıstedım.Ya ne bıleım besmelesızde bınmıorum motora ama nedense bole syler benım basıma sık gelıor.neyse bugun motorla yolda seyır halındeyken lambalar vardı durdum benzın kokusu geldı bı an burnuma aldırmadım yanda duran adamın bırı benzın akıyor bak galıba dedı bı baktım motordan sarıl sarıl benzın akıodu hemen kenarı cektım benzın muslugu cıkmıs yerınden yanı anlıcaıınız adam solemese yancaktı motor yada benzın bıtınce farkedecektım ucuz atlattım yanı....herkese slm saygılar...

motorla gezerken arada bir kaskını çıkar 1-2 km git,motorun sesini dinle,burnuna gelen kokuları önemsememezlik yapma dikkat et

ya teklemedı yada ben farketmedım yada yenı cıkmıs heralde zaten gordum hemen stop ettım cektım kenara

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun o musluğa işkence tipi kelepçe al bi daha olmasını önle..

teklememesine şaşırdım çok geçmiş olsun bi yansa mazallah motordan önce seni düşünürüm

dün motorumla bursaya gittim, ne kadar çok trafik lambası var orda öyle.. oradaki minibüsçüler, istanbuldaki minibüsçülere rahmet okutur ayrıca.

geçmiş olsun
bak besmeleyle binmenin faydaları. :rendeer:

dikkatli olmakta ayda var, başarı ve başarısızlık detaylarda gizli, ufak şeyleri kaçırmamamk lazım,

dün motorumla bursaya gittim, ne kadar çok trafik lambası var orda öyle.. oradaki minibüsçüler, istanbuldaki minibüsçülere rahmet okutur ayrıca.

hele o kamyonlar yok mu, Allahım tam işkence,

hepsi almış istihap haddinden(40 tondur ama 55 tondan fazla yüklenen kamyon ggözlerimle gördüm) fazla yük hem yolları bozuyorlar hemde yolda giderken bir sağa bir sola kayıdıryorlar kamyonları.

Arabayla izmirden gelirken başıma geldi, adam okadar yüklemişki yolda iz bile bırakıyordu. Sonra motora binince bu titremeler neyin nesi diyorsun, yollar patates tarlasına dönmüş...

Son düzenleme:
geçmiş olsun.aynı şekilde benim motorum seyir halindeiekn alev aldı:salut:

2 vitesli hero puhc 1999 model di:pale: çok kötü bir olay :salut::salut:

Kardeş çok büyük geçmiş olsun iyi atlatmışsın vallahi her an alev alabilirdi motor. Besmeleyi çektiğin belli yoksa şimdi bu mesajı yazamıyor olabilirdin değilmi. benzin musluğunun gevşemesi ilginç bir olay çok vibrasyonlu çalışan motorlarda bile görmedim hiç musluğun gevşediğini. yoksa bir suikast olmasın motora.

geçmiş olsun koku alınca kasksız 1-2 km gidiyoruz lastik havalarını nasıl kontrol edeceğimizide öğrendik:p yolumuza devam edebiliriz :mrgreen:

ben motorumun sesını bır tek okulda dınlıyorum calıstırıyorum motoru kaskı falan hazırlıyana kadar motor calısıyor hem ısınıyor hemde bı ıkı gaz verıp bıseyı var mı dıe bakıyorum

tsk edıorum tum arkadaslara bundan sonra dıkkat edıorum once motorda koku gelıomu dıe bakıorum sonra sesıne lasıklerın havasına sonra gıdıorum.Bursa nın trafıgıne gelınce alıstık artık yollarınıda bı an once onarırlar ınsallah..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar