Bugün 2. motosiklet eğitim günüm idi

:rendeer: :cat: abi süperrsin
o ameleler kim yakında inşaatmı vardı:queen:

trafiği boşaltmışlardı. değilmi.
senin için karayolları şeritleri genişletmeye başlamış.:p

büyükşehir belediyesi sırf benim için çözüm bulacam diye kendinde geçiyor zaten

harikasın cem motorsiklet varmıydı altında pek göremedim ama ...sanki var gibiydi:mrgreen: :mrgreen:

Vay be demek Camadan sendin, bi ara yanında şemsiyeyle koştuklarını gördüm. Ben Ramzeyle turluyodum o sırada, hatta sen Kymcodayken bi kaç kere geçiştik yanyana. Hani Ramzeye binen ince uzun acemi çocuk vardı ya işte o da bendim. Senin Camadan olduğunu bilseydim tanışırdık ya, Raptor forumundan biliyorum seni.
Valla İbrahim'e Gelişim topiğinden teşekkür etmiştim ama buradan da edeyim, hakkaten çok sıcak davrandı ve pratik anlatımıyla daha ilk seferden vitesli motor olayını kavrattı bana.
Umarım önümüzdeki eğitimlerde görüşürsek tanışırız da. Gerçi ben bir hafta gelemiycem ama.
Ehliyet işi hepimize hayırlı olsun diyelim.:)

Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:
Ya Camadan abi resil ettin bizi motosiklet net camiamıza şimdi herkes kolllarını aç dicek ben akşam solariuma gidimde bari camadqan abinin şakası fotolar fotomontajmış derim
Gücün bi bana yetiyo dimi :) :) Kütüğü sıkıştırırsın ama camadan affetmez :mrgreen:

veysel abi, valla motosikletmi ? mobiletmi ? algılayamadım zaten..

clint, ctesi saat 11 de oradayım gelirsen görüşürüz. kardeş sanada ehliyet hayırlı olsun.

:rendeer:
höyyyyt burada kavga ya meyal yok döverim ha :queeen:

Cem Kopardın beni ya. Motor mu küçük Sen mi büyük anlayamadım gerçi de ama motor küçük bence sana 600 cc den aşağısı olmaz abi...:queen:

camadan' Alıntı:
veysel abi, valla motosikletmi ? mobiletmi ? algılayamadım zaten..

clint, ctesi saat 11 de oradayım gelirsen görüşürüz. kardeş sanada ehliyet hayırlı olsun.

:rendeer:
höyyyyt burada kavga ya meyal yok döverim ha :queeen:

Ben bu hafta maalesef yokum, bi Marmaris yapıp gelecem, haftaya pazar 10,30 - 11,00 gibi orada olacağım, umarım fazla bişey kaçırmam. Sana iyi sürüşler.

Rahmi&Halime' Alıntı:
Cem Kopardın beni ya. Motor mu küçük Sen mi büyük anlayamadım gerçi de ama motor küçük bence sana 600 cc den aşağısı olmaz abi...:queen:

Rahmi abi bi senin motora bi bakayım olursa bizim fırıldak vedatın motoruna el koyarım abi :queen:

clint' Alıntı:
Ben bu hafta maalesef yokum, bi Marmaris yapıp gelecem, haftaya pazar 10,30 - 11,00 gibi orada olacağım, umarım fazla bişey kaçırmam. Sana iyi sürüşler.

Marmariste iyi eğlenceler dostum. eyvallah saol kazasız belasız şu ehliyeti bi alsak çok mutlu olcam bitürlü zaman geçmek bilmiyor.

clint' Alıntı:
Vay be demek Camadan sendin, bi ara yanında şemsiyeyle koştuklarını gördüm. Ben Ramzeyle turluyodum o sırada, hatta sen Kymcodayken bi kaç kere geçiştik yanyana. Hani Ramzeye binen ince uzun acemi çocuk vardı ya işte o da bendim. Senin Camadan olduğunu bilseydim tanışırdık ya, Raptor forumundan biliyorum seni.
Valla İbrahim'e Gelişim topiğinden teşekkür etmiştim ama buradan da edeyim, hakkaten çok sıcak davrandı ve pratik anlatımıyla daha ilk seferden vitesli motor olayını kavrattı bana.
Umarım önümüzdeki eğitimlerde görüşürsek tanışırız da. Gerçi ben bir hafta gelemiycem ama.
Ehliyet işi hepimize hayırlı olsun diyelim.:)
Merhaba Clint;
Rice ederim ne demek o senin sıcaklığın..

yarında güneşin altında sıcak sıcak çalışacaz senle

resimler çok güzel baya yakışmışsın motora daha güzellerine layıksın ama bunlarda idare eder arkadaşım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar