Buğu önleyici pinlock önerisi

Merhaba. LS2 Storm model kaskım var ama vizörü kapayınca baya buğu yapıyor. Buğu önlemek için pinlock denilen vizörün içine yapışan şeyler varmış. Universal mi yoksa markaya modele göre değişiyor mu? Ucuz seçeneklerden kaskıma uyan öneriler yapabilir misiniz? Çok teşekkürler.

Ben bell qualifierda raleri universal kullanıyorum 1 sezonu başarıyla geçti ki karda buzda kğtahyada kullandım. Bu ikinci sezonu olacak herhangi bir sorunu yok öneririm.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim Nolan ile birlikte gelen pinlock da 2. senesinde buğu yapmaya başlamıştı ama vizörü temisleyeceğim diye söküp suyla yıkayıp pinlock'un arasına su kaçırıp sonra pinlock'u söküp düzgün takamadığım için sanıyordum.
Şimdiki kaskıma pinlock'u takalı henüz bir ay olmadı. Bakalım bu ne kadar dayanacak.

haftasonu şirinevlere uğrayıp taktırmam gerekicek. buğu oluşmaya başladı artık.

https://www.hepsiburada.com/raleri-pinlock-universal-kask-bugu-onleyici-kucuk-boy-bugu-cami-p-HBV00001AEF4S?magaza=srcmotor&url_src=and-product-detail

Bunu alsam olur yani demi arkadaslar

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

Takması zor mu bi de? Mındar etmim ürünü durduk yere :D

Motosikleti
D400
ben yapıskanlı universal aldım 1 sene oldu asırı memnunum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kendiniz takın.
Böyle hassas el becerisi isteyen şeylerin takılmasını dükkanda sizi bir an önce başından savıp işine bakma peşindeki çalışana bırakmayın. Sizin malınıza sizin kadar dikkat edemez çünkü bu takma işinden para almıyorlar kendi işleri değil. Bir işi kendi işi olarak görüp düzgün yapılıp yapılmamasından etkilenmeyecek birine iş yaptırmak yerine kendiniz yapın, kimse sizin malınıza sizin kadar dikkat edemez.

https://www.motoruma.com/givi-z876r-universal-kask-buhar-cami-yapistirmali bu nasıl olur acaba daha ucuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar