Buda benim yol arkadasım

Bütün Motosiklet tukunlarına selamlar işte buda benim yol arkadaşı

Güzel yol arkadaşın varmış.:) Bu arada motosikletine bu zaman kadar yaptıgın masraflardan biraz bahsedermisin. ? Birçok kişi cbf 250'nin yedek parça ve servis fiyatlarından şikayetçi bu durumu birde senden dinlesek:p

Güzel yol arkadaşın varmış.:) Bu arada motosikletine bu zaman kadar yaptıgın masraflardan biraz bahsedermisin. ? Birçok kişi cbf 250'nin yedek parça ve servis fiyatlarından şikayetçi bu durumu birde senden dinlesek:p
Doğru söylüyorsun çok pahalı ama yan sanayisi var ordan kurtarıyoruz mesela debriyaj balatası,hava filtresi,zincir ve ön amatösör keçeleri değişti.normalde bunlar 575 ytl tuttu.Ama ben yan sanayi olarak parçalarını temin ettim işçilik dahil 150 ytl ye yaptırdım şu anda gayet iyi selamlar:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yol arkadasınla kazasız belasız bol kmler dilerim cibif de pek güzelmiş tekerin düz bassın..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
İyi yolculuklar dilerim yol arkadaşınla, kazasız belasız inşallah. :)

Yol arkadaşınızla çok uyum içerisinde görünüyorsunuz.Allah kaza bela göstermesin:wiinkk:

Son düzenleme:
Eyvallah herşeyi hep böyle keskin ve güzel görmen dileğiyle:)

Arkadaşlar motosikletim hakkında yorumlarınızı bekliyorum şurası şöyle burası böyle olsun diye nerede bu katılımcılar :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar