buda benım scooter ( mod ludur )

gerçekten iki çalışmada çok başarılı
ellerinize saglık arkadaşlar ama şu ayna sinyal sökmeyi alışkalık edinmeyin derim
gerçi bathu sökmemiş ama..
sizin ve cevrenizdekilerin guvenlgini unutmayın...
bnm cıbırın da aynaları sokunce guzel duruo ama sokemıom elım varmıo
kafa grenajınada ayna yapmakta kararsızım..

Arkadaslar konuyu acan arkadastakı farları ne ıle boyadıgını ve tum koyan arkadasların kullandıkları acık hava fıltrelerının markalarını ogrenebılırmıyım ? Motorlar cok guzel olmus elınıze saglık :)

arkadaşlar ön fara uygulanal delikli yapışkan reklamcılarda bulabilirsiniz

Bence arkadaki sinyalleri çıkart onun yerine ufak karbon yapıştırma sinyaller var onları uygularsan daha karizma olur..

arkadaşlar çok güsel olmuş gerçekten motorlarınız ellerinize sağlık emeğinize sağlık Allah kaza bela vermesin

LinColn bende Antalyadaım ve motoruma hava filtresi taktırmak istiyorum bi görülemedim seninle tanıdığın usta filan burada olmas heralde MSN im bu [email protected] ekle yada sen ver ben ekleyim bekliyorum makinen hakkında yorum bile yapmak ayıp olur :D

Son düzenleme:
amanda aman ne şeker mootorlar bunlar yaw böle mod la falan uğraşan arkdaşlara imrenmiyor değilim ya

LinColn bende Antalyadaım ve motoruma hava filtresi taktırmak istiyorum bi görülemedim seninle tanıdığın usta filan burada olmas heralde MSN im bu [email protected] ekle yada sen ver ben ekleyim bekliyorum makinen hakkında yorum bile yapmak ayıp olur :D

koy koy performansa hava filtresini koy motora eline aldığında saplam tek kalan şey belkı hava filtresi hortumu olur :cat:

bu topige bakan herkesin farlara yapıştırılan yapışkan olmuş.gerçi benimde.bathu abiye mesaj attım cvp bekliyorum:mrgreen:

Lincoln yazisi cok hos olmus baba.Yalniz motorun gengi pek olmamis sari kirmizi daha iyi olurdu :cat: Genede mukemmel dostum gule gule kullan...:bounce:

önceLkLe hrkeze mrhaba bnde 150 rf kuLLanıcısıym modifiye etmeye caLışıyorm kndı haLmde.. ama bu modifiye parçalarını hava fıltresı olsn motosklt boyası olsn bulamıyorm sızden yrdm ıstıyorm nrdn alabılırım nasl yapaıblırm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzelmiş kazasız belasız kullan inş

Güzel olmuş elinize sağlık.Sizden birşey rica edebilirmiyim bende diğer RF kullanıcıları gibi kullanılan malzemeleri öğrenmek istiyorum modifiye falan yapmak değil amacım sadece scooterı siyaha boyatıp hava filtresi takacağım birde bujiyi değiştiriceğim.Şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar