buda benim oyuncağım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oyuncağa bak haha :) bende benımkıne oyuncak derdım vay anasını ne oyuncaklar varmış haberımız yokmuş :p

kardeşim hayırlı uğurlu olsun umarım dıkkatlı kullanırsın ve gaza gelmezsın.hondanın eğitimine gıtmenı tavsıye ederım çok şey öğrenırsın :rendeer:

Dostum bu motora biniyorsan hız yapacaksın, yolları ağlatacaksın, bunun için yapılmış zaten, SS bu.

Seninkisi Jennifer Lopesle sefişmek için evlenmedim, çok beğendiğim için aldım demek kadar saçma bir sav.

Sen ağlatmıycanda kasap manav mı ağlatacak bunu, ağlamak için var kendisi:queen:

İstersen bir gün buluşalım, bana artçı ol SS nedir bildiğim kadarıyla göstermeye çalışayım.

Zaten bunu acilen yapman lazım, altındaki aletin ne olduğunu henüz bilmiyorsun ve anlamanında tek yolu bu.

Koyu renk yapmadığım kısma gelince, eğer şanlıysan bir kaç ay sonra hayalinde 1000'lik bir makine olacak...

Bana gelince ben zaten özel hayatımdan ötürü bunalımdaydım, dibe vurmuştum, intehar etmeye cesaretim yoktu SS aldım, hoş ölmeyide beceremedim zaten:cherry:

Beni örnek alırsan bütün hayatımı örnek alman lazım, mesela bu ay işe gitme:p

Allah canını almasın senin :queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda alsaydın daha iyi olacaktı.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Dilerim :cat:

Slm

bende yenı kullanıcı olarak rr motordan baslamak ıstıyorumtabıı kı 600luk olanlardan bu motorla motor hayatına baslamıs kısılerın dusuncelerını beklıyorum ozellıkle bu konuyu acan sahte kısının dusuncelerı onemlı benım ıcın onunla aynı gorusteyım hız ve adrenalınle bı ısım yok sadece goruntu
tabıı kı almadan once honda egıtım merkezıne gıdıcem :queen:

Motosikleti
Hornet
Hayırlı Uğurlu Olsun..Allah Kaza Bela vermesin..
R6 alan birisinin maddi açidan yeterliliği ortadadır bana göre..
O yüzden bana kalırsa gerekli eğitimleri almanı tavsiye ederim..Sonrasında hiç yoktan Ucuz yollu 150&250 cc arasi bi motosiklet alir ona bi müddet biner haftada bi kerede R6 mı alır..Örnek pazar günü boş bi alanda antreman yapardım:wiinkk:

Dostum bu motora biniyorsan hız yapacaksın, yolları ağlatacaksın, bunun için yapılmış zaten, SS bu.

Seninkisi Jennifer Lopesle sefişmek için evlenmedim, çok beğendiğim için aldım demek kadar saçma bir sav.

Sen ağlatmıycanda kasap manav mı ağlatacak bunu, ağlamak için var kendisi:queen:

İstersen bir gün buluşalım, bana artçı ol SS nedir bildiğim kadarıyla göstermeye çalışayım.

Zaten bunu acilen yapman lazım, altındaki aletin ne olduğunu henüz bilmiyorsun ve anlamanında tek yolu bu.

Koyu renk yapmadığım kısma gelince, eğer şanlıysan bir kaç ay sonra hayalinde 1000'lik bir makine olacak...

Bana gelince ben zaten özel hayatımdan ötürü bunalımdaydım, dibe vurmuştum, intehar etmeye cesaretim yoktu SS aldım, hoş ölmeyide beceremedim zaten:cherry:

Beni örnek alırsan bütün hayatımı örnek alman lazım, mesela bu ay işe gitme:p

Abi bu yazın beni bitirdi:mrgreen:
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar