Buda Benim Motorum :)

Merhaba arkadaşlar sizlere motorumun resimlerini göstermek istedim :)

İşte resmi ;

fotograf0050.jpg

Marka: Motosan

Model: Cg150

Yıl: 2011

Xenon far taktırdık :D Ön fren disk. Diğer çinlilere nazaran performansı gayet iyi. Deposu 8 lt galiba tam bilmiyorum :D 8,5 beygir. Ehliyetim olmadığı için daha trafiğe çıkamadım şimdilik babam kullanıyor :) Herkese iyi forumlar :)

Son düzenleme:
bu motoru seviyorum sitesinde 14 bg olarak görmüştüm birde üstden eksantrik olması artı önün disk olmasından dolayı diğer bu tiplere göre artısı çok seri güçlü bir motor allah kaza bela vermesin

bu motoru seviyorum sitesinde 14 bg olarak görmüştüm birde üstden eksantrik olması artı önün disk olmasından dolayı diğer bu tiplere göre artısı çok seri güçlü bir motor allah kaza bela vermesin

Teşekkür ederim 14 bg olabilir ben yanlış biliyorum heralde Allah kimseye kaza bela vermesin :)

Vites ve yakıt göstergesi varmı ? fiyatı nedir ?

Vites göstergesi varda yakıt göstergesi yok :S

İşte bu motorda en deli olduğum şey bir markada vites göstergesi var yakıt yok bi başkasında yakıt var vites yok..... bi markada 2sini birken koysun artık

Güle güle kullan.. hayırlı olsun..

Teşekkür ederim :)

zincir muhafazası iyiymiş. allah kaza bela vermeye.

Teşekkür ederim cümlemize :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------

İşte bu motorda en deli olduğum şey bir markada vites göstergesi var yakıt yok bi başkasında yakıt var vites yok..... bi markada 2sini birken koysun artık

Evet bende bundan yakınıyorum. Ne kadar benzin kaldığını anlamak için illa depoyu açıp bakmam gerekiyor :( Benzin ışığı bile yok tek eksisi bu :S

kardeş ikisinide koysa maliyet artar birinden birini koymuyor ki maliyet düşsün :queen::queen::queen:

_w_

hayırlı uğurlu olsun ön frenin disk olması iyi bir özellik keşke her çinlide olsa. Allah Kaza bela vermesin. zenon bağladım demişin zenon bağlayınca akü konusunda problem oldu mu ? ilerde bende takmayı düşünüyorum da :)

kardeş ikisinide koysa maliyet artar birinden birini koymuyor ki maliyet düşsün :queen::queen::queen:

fatih abi zaten bişeyi tam yapmıyorlar. zaten benzin göstergesi koyulan motorsikletlerde yokuşu tırmanırken benzin boş aşağı inerken full dolu gösteriyor . :cherry:

herkese cok tesekkur ediyorum sayin _w_ aku konusunda problem olmadi canavar gibi calisiyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar