buda benim makinenin yeni hali

arkadaşlar kendi çapımda modifiye yaptım.ön çamurluk değişimi,dreksiyon değişimi,ön amartisör indirme,şase boyama gibi.alt motor olarak 150 cc set 17 dişli var.

69827892.jpg

61164929.jpg

39193543.jpg

41579606.jpg

İşte Antalyadaki modifiye aşkı :) orjinal motordan çok modifiyeli motor var :)
güzel motor dostum :cat:

uzun yolda kullanıoruz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------

aynen kardeş orjinallik bize batıyo gbi bişey:queen::queen:

ayna sadece uzun yoldamı kullanılıyor? :pr: Şehir içinde gerk yok mu? :pr::pr::salut::salut::salut::salut:

Aynasız olduğu halde ve gelecek yorumları bildiğiniz halde gene de ısrarla bu tür başlıklar açılıyor, anlamıyorum..:farao:

motorun manyak olmus enesim allah kaza bela göstermesin şase rengi cok uyumlu olmus modifiye yok diyen arkadaslar motora binin bi gaza basın anlarsınız modiifiye nerede :D

Arkadaşım motorunu ben de beğendim. Maşallah tertemiz, gıcır gıcır ve belliki çok özeniyorsun. Allah kaza bela vermesin.

Fakat,
Motor hepimizin hastalığı; hepimiz seviyoruz, uğraşıyoruz ve daha iyisi olsun diye emek harcıyoruz.
Ama bazen bazı önemli noktaları gözden kaçırıyoruz.

Buraya nereden mi geldim? Ayna mevzusundan.
Bir deli taş atmış kuyuya, "Aynaları sökünce motor daha karizmatik görünüyor, yarış motosikletlerinde ayna yok" diye, 40 akıllı o taşı çıkartmak yerine, o kuyuya taş atmaya devam etmiş körü körüne. Kim demiş ayna yakışmıyor diye? Çeşit çeşit modelde ayna var piyasa da, onlarla modifiye edip güzelleştirmeye çalışsanıza motorlarınızı?

Arkadaşlar, en iyi motorcu en uzun yaşayandır sözünü unutmayalım.
Aynanın faktörü nedir? Trafikte ortaya çıkabilecek olumsuzluklar için bizim arkadaki gözümüzdür. Bir taşıt trafiğe çıkıyorsa olmazsa olmaz bir gerekliliktir; kendimiz ve çevremizdeki herkesin güvenliği açısından.
Siz pistte kullanmıyorsunuz o makinaları, kaldı ki çocuk kandırır gibi, özrü kabahatinden beter misali; "Uzun yolda takıyoruz" gibi bir savunma yapmanın da manası yok, uzun ya da kısa yol farketmez, trafikde olduğunuz sürece ayna kullanmak zorundasınız.

Açıkcası ben aynasız bir motorda kendimi çıplak gibi hisederim, tedirgin olurum. Sollama yapacağım zaman arkadan araç geliyor mu diye geriye dönüp bakmak zorunda kaldığımda yaşayacağım dikkat kaybından dolayı kaza yapabileceğimi düşünüp huzursuz olurum.

Hepimiz motorcuyuz, motosiklet tutkunuyuz, ama lütfen cahilce hareket etmeyelim ve herşeyden önce bilinçli motosiklet kullanıcısı olalım, yaşayalım ve yaşatalım; motosiklet kültürünün doğru şekilde oturmasına katkıda bulunalım. Aksi hallerde çevremizdekileri de uyaralım.

Umarım bilinçlenebilmek adına alma potansiyeli olanlara biraz da olsa mesaj verebilmişimdir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar