süpermiş, patisine taş değmesin

Benim fox terrier im var.. Şehir hayatı apartman her şey iç içe girmiş, ben evimin konumu olarak biraz mutahasıp bir semtte kısıklı oturuyorum.. Komşularım rahatsız oldu, imza topladılar.. Sonra sallamadığımı farkedip ilan panosuna astıkları imza kağıdını kaldırmışlar

ulan köpeğimin sesi çıksa, milleti rahatsız etse içim gam yemeyecek.. Bu vazgeçişlerinde en büyük etken benim bunların bu iğrenç tavırları karşısında sinip kalmamam, birazda gidere atar yapmamdan kaynaklandı.. Sakın köpeğinizden vazgeçmeyin, eğer kimseyi rahatsız etmediğine yada en azından insanların dinlendiği saatlerde rahatsız etmediğine inanıyorsanız kimsenin köpeğinizi sizden almaya hakkı yoktur ve de gücü yetmez..
Öncelikli yapmanız gereken şey, bağlı bulunduğunuz belediyenin veterinerliğine gidip köpeğinizin aşı karnesini ve kendisini onaylatmanız!! Evet yanlış duymadınız.. Köpeğinizi devlete tescil ettiriyorsunuz ve şikayet karşısında onu almaya gelenlere evde çay ikram edip pişmiş pişmiş benim köpeğimin sizde kaydı var zaten deyip nazikçe uzaklaştırıyorsunuz evinizden

bu kadar basit..