Buda benim ilk MOTORUM-CıBıR 125

Arkadaslar buda benim ilk motorum.Alalı 14 gün oldu.Baya deneyim sahibi oldum.Bu forumda arkadaslarımızın deneyimlerini okudukça Çıkartılması gereken dersleride aklımın bir bölümünde hemen gözümün önüne getirebilecek yakınlıkta saklıyorum.Hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler vermesini diliyorum allahtan.Şimdilik çıkmam lazım.Cevaplarınızı biraz geç yazarsam kusura bakmayın.

CBA

hayırlı olsun abi kazasız belasız binersin inşallah

renk seçiminde süper

CBR ve REV'İT süper uyumlu birbirileri ile. Hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah kazasız belasız borçsuz harçsız sürüşler nasip etsin bende allah kısmet ederse bu hafta sonu alacağım ama sadece motoru alabiliyorum bi tane de mont almak istiyorum ama REV'İT inkiler çok pahalı yaa :(.....

abicim hayırlı uğurlu olsun :) kazasız belasız günlerde binersin inşallah :rendeer:

hayirli olsun kardesim Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin bu arada mont aliminda cok mantikli davranmissin . montta zaten temizse hic sorun yok cokta guzel gule gule kullan...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun :cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun çok güzel bir makina..Kazasız belasız can sağlığıyla sıhhatle binesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar