Buda benim EFSANE

Eğer sağlam Kromlama yapıyorlarsa bu fiyat çok iyi, benimde aklımda eski bir motor toplamak var ama eski ingiliz 4 zamanlıları bmw ler hoşuma gidiyor, jawa biraz daha yeni gibi geliyor gözüme :) HAtta Çandır da eski bir norton var ama satmıyor sahibi almancı :) Almanya ya götürürüm falan dedi ben isteyince ama gözüm kalmadı değil...

yapılan kromaj işi benimkinde güzel ben beğendim ayrıca toplayacağınız motorun parçası bulunabilsin ona dikkat edin derim

Mevlana hazretlerinin çok güzel bir sözü sizlerle paylaşmak istedim Çok derin anlamlar içeren bir söz tabii anlayana :)

Özgür hadi artık bak bende Bmw boya işlerine başlayacağım sende kımılda artık tatil bitti :)

Bir nokta

Selamlar

Makina çok tatlı çıkmış... Allah kaza bela vermesin. Ancak sele arkası yolu tutamağı krom değil boya... Onu düzeltmeyi düşünüyor musunuz hocam ?

Selamlar

Makina çok tatlı çıkmış... Allah kaza bela vermesin. Ancak sele arkası yolu tutamağı krom değil boya... Onu düzeltmeyi düşünüyor musunuz hocam ?

Güzel bir noktaya dikkat etmişsiniz tşk ederim kısa zamanda inşl oda düzelecek zaten şu andaki son durum resimleri yok olduğunda eklerim oturak falan değişti. BU ayın 3 de alanyada idim arif kardeşimle beraberdik. ya bir adam gördüm altında jawası var jawa derbeder sürücü ondan derbeder ve yaklaşık 150 kg vardı arabada olduğum için resmini çekemedim ve ahdim kaldı

Son düzenleme:
Arkadaşlar biliyosunuz bizim bir EFSANE vardı ilk hali buydu

İşte bu işin mimarı Veysel ustamız ellerine Sağlık daha iyisini yapardım diyen varsa onunlada tanışmak isterdim.

Arkadalşlar bundan sonra EFSANENİN adını ALTIN AYAK diye değiştirdiler bendende size duyurması kaldı :)

2v0btc0.jpg

5fqd8h.jpg

29vylc8.jpg

Buda yiğenim Hasan Buğra
xcbp4.jpg

Son düzenleme:
Motoplus 2010 en güzel motorsiklet yarışmasında dereceye EFSANE dereceye girdi .Motorsiklet Fuarları yetkilisi selçuk bey arayarak Benim motorsikletin ilk altıya girmiş olduğunu söyledi . Perşembe veya cumaya fuara davet ettiler ama benim götürme imkanımda zamanımda yok durumu kendilerine ilettim. Sitemize böyle bir katkım olduysa ne mutlu bana

altın ayak guzel olmus motorun baska yerlerınede ılave edersenız dahada guzel olacagı ınancındayım
debrıyaj,gaztelı ve kabloları celık kaplama hortumun ıcınemı soktunuz? fotografların bırınde farklı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar