buda benim doblonun son hali... araç motorcu dostudur...

Uploaded with ImageShack.us

araç 2009 trafiğe çıkışlı ama 2010 model... 35850 km de şuan ... biten lastkleri yenilemek yerine komple jant lastik aldım... cam filmi zaten hep yapıyordum yine yaptım...

jantlar brock marka... pirelli lastikler kar tipi... 205/55/16 orjinalleri 185/60/15 di...

cam filmi aşamaları

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

ramço abi feysbuktan görmüştüm. eline sağlık... fitilleri parçalamadan, camlar arabanın üstündeyken yapılmıyor mu abi?

bir de bir sorum olacak gece, görüşte zorluk çıkarmasın diye arka camı koyu renk yapmak istemiyorum. arka yanları koyu, arka camı orta koyu, ön yanları açık renk yapsam sırıtır mı? araç corolla 2005 gri...

Wuu cant lar cok yakısmıs kazasız belasız

Bide su Mt amblemi nerden alınıyor veya bulunuo?

ramço abi feysbuktan görmüştüm. eline sağlık... fitilleri parçalamadan, camlar arabanın üstündeyken yapılmıyor mu abi?

bir de bir sorum olacak gece, görüşte zorluk çıkarmasın diye arka camı koyu renk yapmak istemiyorum. arka yanları koyu, arka camı orta koyu, ön yanları açık renk yapsam sırıtır mı? araç corolla 2005 gri...

çok sırıtmaz ama ben tek renkten yanayım..yağmurlu havalarda sıkıntı çıkıyor görüş açısından..cam fitillerini sökmek zarar vermiyor fitillere...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Wuu cant lar cok yakısmıs kazasız belasız

Bide su Mt amblemi nerden alınıyor veya bulunuo?

buluşmalarda almıştık ...ordan kalmıştı bende....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

camlara film çekme işi baya zor ama kolay degil..

kanka sen gidince camlar takılırken annem yardım etti bana... kadın kırk yaşından sonra çıraklık yaptı bana...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

camlara film çekme işi baya zor ama kolay degil..

kanka sen gidince camlar takılırken annem yardım etti bana... kadın kırk yaşından sonra çıraklık yaptı bana...:cherry::cherry::cherry:

la ramço al sana motorcu dostu araba:queen:
563046_343640805689894_1234215265_n.jpg

579091_339448756109099_100001319336816_874013_914449612_n.jpg

Benim arabamda 4 yan camda orta koyulukta cam filmi var, arka camda hiç film yok. 2010 yazında 70 liraya yaptırdım atma yapmadı heralde kapalı garajda tuttuğumuz içindir. Çok da güzel görünüyo görüşü de engellememiş oluyo arka cam zaten çok küçük.
grnt199j.jpg

Bu filmler Tüvtürk muayenesinden hafif kusurlu olarak geçti, arka camda film olmadığından polisin filmi görüp durdurma ihtimali de yok.

Ramço, radara dikkat et km göstergen orjinalden az gösterecek:mrgreen:
orjinal lastik ölçüleri 185x%60[111mm yanak]+(15 inch jant[38,1cm]) Lastik çevresi=189cm
yeni lastiklerin ise 205x55[112,75mm yanak]+(16 inch jant[40,64cm]) Lastik çevresi=198cm

Yaklaşık 100km/h'de 5km az gösterecek :)

abi doblo sürücülerinin yüzde yüzü katil diyordumi şimdi yüzde 100 den bir kişi eksik diyeceğim. benim için literatürde taksici minibüsçü gibi bir kavramdır "dobloculuk".

Şu katillerden bir kişi daha düş maxi :cherry:

Valla şu araba olmasa vay halime.Nasıl taşırdım onca eşyayı :cherry:

babamın arabası
di-G66Y1T1H.jpg
buda benım filmlı 206 ım
di-XY3K.jpg
ramazan abi muayeneden nasıl geçiriyosun dobloyu ?

güzel çalışma eline sağlık :cat: yanlız lastikler kış tipi yazmışsın ama kışlık lastiği yazın kullanırsan özelliğini kaybedebilir...

Ramço, radara dikkat et km göstergen orjinalden az gösterecek:mrgreen:
orjinal lastik ölçüleri 185x%60[111mm yanak]+(15 inch jant[38,1cm]) Lastik çevresi=189cm
yeni lastiklerin ise 205x55[112,75mm yanak]+(16 inch jant[40,64cm]) Lastik çevresi=198cm

Yaklaşık 100km/h'de 5km az gösterecek :)

farkındayım abi....zaten arkadaşlar çok iyi bilir çok mecbur kalmadıkça süratli gitmem.... 80 gibi sabit giderim.... ama şirket arabasında işler değişir... sabah konyaya çıkıp akşama geri geldiğim çok olur...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------

abi doblo sürücülerinin yüzde yüzü katil diyordumi şimdi yüzde 100 den bir kişi eksik diyeceğim. benim için literatürde taksici minibüsçü gibi bir kavramdır "dobloculuk".

ben şöförüm.. ekmeğimi kara yollarından kazanırım.. haftasonu dahil işler yaparım.... hafta içi bir kimya fabrikasında şöförüm..sabah servisini çeker, gün içinde hammadesinidağıtır sevkiyatlarına ve tahsitalarına çıkar akşamına tekrar servis i götürürüm.... akşam eve gelince iş durumuna göre taksi, münibüs veya dolmuş a çıkarım... hafta sonlarıda taksi miniübüs dolmuş veya şehirler arası otobüsteyimdir... aynalarımı çok iyi kullanır ım... en son reşit bile ramço hayırdır hep seksen demişti..kamyoncu tırcıdan ne beklenir başka..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------

Şu katillerden bir kişi daha düş maxi :cherry:

[url]http://img855.imageshack.us/img855/8727/goruntu153.jpg[/URL]

Valla şu araba olmasa vay halime.Nasıl taşırdım onca eşyayı :cherry:

doblo hayatın yükünü taşıyor.. evin arkası badana olurken 1150 kğ ağırlığında çimento atmıştım... geçen sene köyden gelirken 4 çuval un 2 çuval şeker 18 adet kavun 10 adet karpuz beş kişi ve valizler vardı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------

babamın arabası http://www.hizliupload.com/di-G66Y1T1H.jpg buda benım filmlı 206 ım http://www.hizliupload.com/di-XY3K.jpg ramazan abi muayeneden nasıl geçiriyosun dobloyu ?

geçiyoruz her türlü.... sıkıntı yok..filimler haff kusur.... araba jant lasitkleri 4 aynı ebat ise sorun yok....

Kocaeli İl Temsilcisi
ulen ramço az buçuk toparladınya elin ayağın durmuyo demi kurtlandın kaç zamandır :) yanlız jantlar çok tiki olmuş şekerim tekerine taş değmesin güle güle kullan :)

iş bulamıyorsan ben sana yapacak iş bulurum :) yeni iş üstündeyim ipucu yok , gözü gökyüzüne diktim :cherry:

aga ne diye sorma :) şimdi millet başlar kafa bulmaya :p

güzel çalışma eline sağlık :cat: yanlız lastikler kış tipi yazmışsın ama kışlık lastiği yazın kullanırsan özelliğini kaybedebilir...

evet kışlık lastikler.. hemi diyerlerinden daha ucuz hemi yönlü lastikden daha güvenlii... araç devamlı uzun yolda kullanılıyor.. mevcut 35000 km sinin şehir içi olanı 1000 km dir..uzun yolda lastikler yağmur suyu bol tahliye etmesi benim için önemli..

ulen ramço az buçuk toparladınya elin ayağın durmuyo demi kurtlandın kaç zamandır :) yanlız jantlar çok tiki olmuş şekerim tekerine taş değmesin güle güle kullan :)

iş bulamıyorsan ben sana yapacak iş bulurum :) yeni iş üstündeyim ipucu yok , gözü gökyüzüne diktim :cherry:

aga ne diye sorma :) şimdi millet başlar kafa bulmaya :p

irfan abi neden millet dalga geçsin senle herkes bekliyo zaten biran evve CBF 150'ye kanat takıp uçurmanı :p
şaşırtmaz yani MT yi :wiinkk:
bu arada yeni makinayı aldım rodaj bitsin yanındayım :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar