Buda benim çirkin....

hakikatende çirkinmiş:)))
güzel bakıyorsun motora.sanırım bahçede açıkta durmuyordur?? güle güle kullan..tekerin düz bassın....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,kazasız belasız.

hakikatende çirkinmiş:)))
güzel bakıyorsun motora.sanırım bahçede açıkta durmuyordur?? Güle güle kullan..tekerin düz bassın....

yok açıkta durmuyor.... Araba garajını büyük yapınca hemi araba hemi ybr hemi hyo sığıyor.... Ben çirkinime kızım gibi bakarım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 ----------

Hayırlı olsun,kazasız belasız.

bunu alalı sanırım 3 ay falan oldu.. ama konuyu yeni açıyorum..aldığım gün resimlerini koysaydım motordan tiskinirdiniz... 3300 km boyunca ne silinmi
ş ne yağından arındırılmış.. eşşek niyetine binilmiş... 3 saat ektra temizlemiştim... bu resimleride daha yeni çektim...

yakışır...pendik te birgün karşılaşırız belkide...bu arada hanım tarafım yozgatlı:)))hayatımda hiç gitmedim ama çok kazak erkeğimdir:)))

Gerçekten Çok istedigim bir motor. Ama Bütçe meselesi. :pale: Çok güzel Bakmışınız motora. Allah Kaza Bela Vermesin.

yakışır...pendik te birgün karşılaşırız belkide...bu arada hanım tarafım yozgatlı:)))hayatımda hiç gitmedim ama çok kazak erkeğimdir:)))

abi eşini götürmeden gidelim gezi olsun misafirimiz olursun..istersen sorgundan nihat abiuy
ziyaret ederiz meşur jawacı..üstelik pendikte olupta beni görmeyen motorcu yoktur.... eskiler mz ci tekteker ramço diye bilirler.... bir gün tanışmak isterim..aynı zamanda kırmızı ybr var bende.... kırmızı siyah 1000rr vardı tekerde polis otosunun üstüne çıkan 2000 yılında.. baya nam yapmıştım o gün..:queen::queen::queen:

sanki tekerde iken üstüne çıkacak başka araç bulama git sivil polis arabasının üstüne çık...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 ----------

Gerçekten Çok istedigim bir motor. Ama Bütçe meselesi. :pale: Çok güzel Bakmışınız motora. Allah Kaza Bela Vermesin.

aldığımda inanılmaz derece pisti.... ben motorumu seviyorum.. sevdiğimden kıymetini biliyorum... bu bir aşk meselesi...

hanımın dede ve babaannesi yerköy ve şefaatli den...ben doğma büyüme pendikliyim...nufusta kayıdım bilecik bozüyükte..

Kazasız belasız.:) Çok güzelmiş.Benim çirkin gerçekten çirkin oldu.Güzel bir yıkamaya ihtiyacı var.

hanımın dede ve babaannesi yerköy ve şefaatli den...ben doğma büyüme pendikliyim...nufusta kayıdım bilecik bozüyükte..

dur abi senin eşinle akraba çıkacaz galiba... bende şefaatli liyim ama doğma büyüme istanbul..... pendik kavakpınarda ikamet ediyorum.... yılda en az 5 sefer yozgata giderim... sadece gezmek için..cuma akşamı çıkar pazar akşamı dönerim. araba yada motor farketmez....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:43 ----------

Kazasız belasız.:) Çok güzelmiş.Benim çirkin gerçekten çirkin oldu.Güzel bir yıkamaya ihtiyacı var.

geçen gün annemler komşuya gitti ..eşimide götürdüler.. banyoya soktum yıkıyordum iş üzerinde geldiler... kafamda 2 tane saçım var onuda az daha yolacaklardı......

hadi bakalım bunu biryerde oturup konuşarak açıklığa kavuşturalım.ben de sapanbağlarında oturuyorum.pendik lisesinin üst tarafında..hemde doğduğumdan beri doğduğum evde:queen:

hadi bakalım bunu biryerde oturup konuşarak açıklığa kavuşturalım.ben de sapanbağlarında oturuyorum.pendik lisesinin üst tarafında..hemde doğduğumdan beri doğduğum evde:queen:

1988 den beri kavakpınar ama doğma kaynarcada... 1985 de kaynarcada oturuyorduk.. bir ara buluşalım...........

Kazasız belasız ve iki tekeri üzerinde kullanmanı dilerim :)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Off tek kelime ile muhteşem.Turuncu ve siyah paha biçilemez renkler.Güle güle kullanın.

Yakışıklı motor,güle güle kullan...Tekerin düz bassın,kaskına asfalt değmesin:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar