buda benden olsun :)

Eğlenceli bir gün geçirdim :) Gezi raporu halinde gerekli sayfasında sunarım inşallah hepsini. 5000 km hedefim var hadi bakalım.

Tuz gölüne girdim ve baya bildiğiniz saplandım. Balçık gibi bir şey. Sağda solda kimse yoktu bir fabrikaya kadar yürüdüm ordakilerden yardım istedim. Sağolsun 3 kişi geldiler ve hep beraber koca oğlanı çıkarttık :) Dişli lastik falanda işe yaramaz burada :)

Çamurunda tadına baktı tabi bizimki :)

dbZqkp.jpg

5VmRM5.jpg

AJ6Y5B.jpg

0DN2mY.jpg

4lqRb7.jpg

J2kEn5.jpg

OM9dAn.jpg

y4on5n.jpg

aEMBXg.jpg

VYXyMy.jpg

l1rzbB.jpg

VYXy3y.jpg

v48oJm.jpg

Niyet ettim Allah rızası için Tuz Gölünde gusül abdesti almaya.

Super Moderator
Ayaginin altindaki camuru tepene cikartmanin anlami nedir yahu:))))))

Yazıktır yahu motora :) birde onu temizlemesi var..
Bu arada aklima gelmisken r25 konusunda kufur eden bir cocuk vardi ne oldu mahkeme isi mobildeyim konuyu burdan hortlatayim cocukda gorunmuyor gerci formda :)

Hocam bugün öğleden sonra tek başına şereflikoçhisardan geçen sen değil misin? :) Eksoz sesi orijinal geldi bana geçerken gördüm :)

Tenere'nin hakkı sezara , yok öle deeldi , neysem bravo tenere'yi bu tip aksiyonlarda daha çok görmek isterük:cat:

Sahibinden özenle kullanılmış temiz yatmasız keyfe keder satılık teneke 660

Motoru tuza yatırmışsın :) Ne zaman çıktın 5000 km lik yola daha dün burada değil miydin :) Hayırlı yolculuklar, kazasız belasız inşallah :king:

3. Fotograf cok hos duruyor nedir hocam, makine ile mi cektiniz kamera mi yoksa ?

Düşüşünüz hayırrlı olsun mu desem bilemedim şu motor çizizilme mevzusuna takıldım abi kimse istemez çizilmesini ama gidipte bir enduro yada cross alıp çift şerit asfalttamı gidicekler adam makinanın hakkını veriyor ne eğlenmiştir :))

Son fotoğrafta motor çok üzgün çıkmış. Beni yatırdılar abi der gibi. :)

Hocam bugün öğleden sonra tek başına şereflikoçhisardan geçen sen değil misin? :) Eksoz sesi orijinal geldi bana geçerken gördüm :)

evet bendim. Dün geçtim ordan şuan aksaraydan hataya doğru çıkcam yola. Orjinal kendi egzozu var üzerinde.

Ben motorumda 2 cm çizik olsa uykum kaçıyor :D maşallahınız var..

Üzerinde 1 tane çizik var oda gidon yükseltmeyi takarken çizdim :)

Tenere'nin hakkı sezara , yok öle deeldi , neysem bravo tenere'yi bu tip aksiyonlarda daha çok görmek isterük:cat:

Var böle baya fotoğrafıda koymadım. Bu biraz değişik diye koydum :)

Sahibinden özenle kullanılmış temiz yatmasız keyfe keder satılık teneke 660

Sen en son dün bir yağmura yakalanıp al sana çamurluk çantam full çamur içinde falan mı demiştin ? :queen:

Motoru tuza yatırmışsın :) Ne zaman çıktın 5000 km lik yola daha dün burada değil miydin :) Hayırlı yolculuklar, kazasız belasız inşallah :king:

Cuma sabah 10 gibi çıktım abi yola. Teşekkür ettim.

3. Fotograf cok hos duruyor nedir hocam, makine ile mi cektiniz kamera mi yoksa ?

Yok iphone 6 ile çektim.

Düşüşünüz hayırrlı olsun mu desem bilemedim şu motor çizizilme mevzusuna takıldım abi kimse istemez çizilmesini ama gidipte bir enduro yada cross alıp çift şerit asfalttamı gidicekler adam makinanın hakkını veriyor ne eğlenmiştir :))

Ben arazide veya balçıkta çok yatırdım motor. Çamurda düşünce bişi olmuyor aletlere :) korumalar yeterince işlerini yapıyorlar. Hard bir cross yapmadığım içinde bir şey olmuyor. Eğlenmesine çok eğlendimde saplandıktan sonra uzun bir süre adam bulup çıkartma kısmı pek eğlenceli değildi yorucuydu 1.30 saat sonra asfalta çıkabildim. Geçende dağda kaybolmuştum :queen:

motorun anasını bellemişsin.daha gülüyosun arkadaş...:cherry:

Scendere tenere var :) hakkı değil mi ama :) çöl geçer dediler tuz gölünde kaldı bizimki :)

Son fotoğrafta motor çok üzgün çıkmış. Beni yatırdılar abi der gibi. :)

uzaylı kafası varya ondandır :)

benim çinliyle bende bi ara çamur dağ bayır geziyordum ki ön tekerlek ile çamurluk arası çamur dolunca ve ön tekerlek kızaklamaya başlayınca ve havanın kararmasıyla çamuru zor bela çıkarttım bu sefer kum yolda tekrar kızakladı yere kapaklanmıştım sonra anladımki asfalt bana göre :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar