• Sunuculara saldırı nedeniyle sitede sorun var. Çözüm için çalışıyoruz.

Buccaneer kullanıcısı var mı? Biraz kararsız kaldım...

Katılım
15 Ocak 2011
Mesajlar
91
Selam arkadaşlar. Kestirmeden uzatmadan gireyim konuya. Maddi durum, borçlar vs vs uzun süredir alamıyorum. artık almak istiyorum. kısaca şöyle söyleyeyim; benim işimi gideceğim yerleri baz alarak xpulse, 450 mt gibi makineler görür, bu klasmanda işimi görecek makine olarak yaptığım araştırmalarda çok düşük bütçelerde bajaj boxer 150 var. mantık boxer diyor. temiz bir boxer bulursak geri satamayız büyük ihtimal ancak alırken çok ucuz makineler. yapacağı işe göre bedava tabi. temiz boxerle galiba dağ bayır yayla gezdirir. ancak son hızın düşük olması 4 vites olması vs nedeniyle (bir de ruhsuz bir tipi olması nedeniyle;)) tabi buccaneer 250 i fiyat performans olmasından dolayı gözüme takıldı. bu makinelerin fiyatı fena değil boxer kadar ucuz olmasa da. ancak hiç araştırma yada kullanıcı yorumu yok. motoru kendini ispatlamış onu anladık. ancak dağda bayırda elektrik vs yada klasik çin mallarının yapacağı basit bir arıza nedeniyle bizi yarı yolda bırakırmı. süspansiyonları sert mi. araziye gerçekten uygun mu yoksa şekil olarak mı scrambler yapılmış. kullanıcı yorumu varsa tadından yenmez. yada boxer kafası torklu ve arazi de de iş görecek (uygun fiyatlı olmak şartıyla para yok) motosiklet marka model önerilerine de açığım. maddi durumu düzeltecez de alacaz diye beklemekten canıma tak dedi. bekleyeceğimize ufak ufak gezelim kafamız dağılsın bari. inşallah işimizi görecek bir şey buluruz. tabi şekil şükül ne kadar önemli olsa da yarı yolda kalmak kadar da kötü bir şey yok :) şimdiden teşekkürler.
 
Katılım
29 Tem 2015
Mesajlar
19,369
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Siz yine de bütçenizi verirseniz belki farklı alternatif öneriler gelebilir.
 
Katılım
26 Tem 2026
Mesajlar
9
Motosikleti
Ktm 390 adv
İlk motorumu almak istediğim sıralar bu motor radarımda idi hatta bir iki adet çevremde de görmüştüm. Bu fiyata çift silindirli olması ve gayet de güzel görünmesi "ulan acaba bunda bir bit yeniği mi var?" dememe sebep olmuştu. Sizin yazınızda okuyunca unuttuğum bu modeli bi sarı sitede bakayım dedim. Çok az örneğinin kalması ile birlikte iyi kilometrelerde yapılmış. Ancak bu kilometrelere ulaşana kadar kullanıcıya ne yaşattı bir onlar bilir. Benim önerim ne kadar sabır sınasa da beklemeniz ve daha bilinen bir şey almanız yönünde. Malum son zamanlarda keyif alacağımız çok az şey kaldı. O keyfi de acele ederek sürekli sağı solu ile uğraşmanız gereken bir makineye kaptırmanız hoş olmaz. Bende dağ, taş, ova, yayla gezen biri olarak X Pulse gibi motorların sizi daha da mutlu edeceğini düşünüyorum. Kendim sırf bu yüzden adv motora geçiş yapmış idim. Umarım her şey şimdiden gönlünüzce olur.
 
Katılım
20 Eyl 2018
Mesajlar
1,140
Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Mondial Drift Mh 150 ile zamanında dağ bayır çok dolaştım. Dağlardaki keçi yollarında bile sürdüm. Süspansiyon yumuşak olduğu içn rahatsız etmemişti ama şimdi düşünüyorum da bi gidon yükseltme ister. Mondial'in yanlışlıkla çok sağlam yaptığı bi motor bloğu var. Parçası her yerde bulunur ve elektronik aksam olmadığı için bozulma ihtimali düşük olan bir motor. Bİ bak derim. Bucaneer'e kadar inmişken önermek istedim.
Bucaneer'e zamanında bakmıştım öğrenciyken düşük bütçeli zamanlardan. Ama şimdi aklımda olmayan bir sebepten dolayı direkt listemden elediğimi hatırlıyorum.
 
Katılım
19 Kas 2024
Mesajlar
358
Motosikleti
SYM JetX 125 2026, PCX 125, Joyride 300
Ben yine de o fiyatı vermezdim.
 
Katılım
15 Ocak 2011
Mesajlar
91
teşekkürler arkadaşlar. biraz önce bir arkadaşa sordum. o da girme bekle maddi durumun düzelince güzel bir şey al dedi. senin makinen honda cl 250 yada xpulse dedi. :) ya adam :) ben kaç senedir borç ödüyorum bunaldım. boxer bakıyorum en azından kampa falan götürür diye. biraz daha ıkınıp da en azından şekli şemali tarzımızı yansıtan bir şey olur mu diye her şeyi araştırıyorum. adam bana cl 250 diyor. ya cl 250 alabilsem zaten borçlarımı öderim :) xpulse alabilsem temizi yine 90-100 en az. taksit dediğimizde en az yüzde 30 komisyon koyuyorlar babalarının oğullarına bile yoksa almazmıyım :) insanlar anlamıyor maalesef. bu arada facebook gurubu var buccaneerin baktım biraz 600 küsür üye de var ama son gönderi 2015 yılında. orada parça soran eden var. acaba parçaları bulunmuyor mu. kronik sorunu her makinenin az çok olur. ama parça zor bulunuyorsa o iş biraz sıkıntı. ama gerçekten güzel makine bugün yine her zaman gördüğüm bir dükkanın önünde duran var e5 kenarı olduğu için durup soramıyorum da. önünden geçerken baktım abi güzel baya sesinden falan da herkes çok memnunmuş. youtubede bir iki videoda yorumu da var. ama boxer de yapacağı işe göre de gerçekten çok ucuz be kardeşim. ne yapsam bilemedim. sarı siteden bir ilana yazdım bakalım. temiz mi makinen diye hadi hayırlısı.
 
Katılım
20 Eyl 2018
Mesajlar
1,140
Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Kral, diyorum bak boxer'ı bucanneeri falan boşver. Oynanmamış bir drift 150 al. 17 bg motor, sağlam, elektroniksiz, konforlu ve ucuz. 1 günde 430km yaptım daha da yapardım o motorla.
 

yec

Katılım
20 Tem 2020
Mesajlar
1,103
Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bence senin ilacın cub. Bende Lifan Tay 100 vardı, karbüratörlü. Evet, şekilsiz şemalsiz. Ama yolda bırakmaz kolay kolay. Yarı otomatik, kullanımı kolay. Ustası, parçası her yerde var. Dağ taş, dere tepe gezersin. Asfalt lastikleriyle orman yollarında çok dolaştım onunla. Hafif, düşürsen bile tek elinle kaldırabilirsin. Şehirler arası sıkılırsın, yorulursun ama. Üstüne para da kalır, durumunu düzeltince alacağın makine için kullanırsın.

Sattığıma üzüldüğüm bir motordu. Neredeyse yok paraya vermiştim zaten.
 
Katılım
28 May 2010
Mesajlar
697
Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Boxer kara düzen bir motosiklet ve ön fren kampana ve telli. Es kaza yolda önünüze bir şey çıksa duramazsınız kolay kolay. Afrika'da falan çok satan bir motosiklet basitliğinden ötürü ama buralarda parça durumu nedir bilemiyorum. Yukarıdaki cub önerisine ben de katılıyorum. Alım maliyeti düşük ve parçası bulunan pek çok model vardır. onarımları falan da kolay.
 
Katılım
26 Mar 2018
Mesajlar
10,672
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Buccaneer 250 tipi çok güzel açıkçası. Virago 250 taklidi Çinli V2 motoru var, bu motor pek sorunlu değil bildiğim kadarıyla. Zaten gücü düşük. Ama sarı siteye baktığımda sadece 2016 model görüyorum. Sadece 1-2 sezon kısıtlı gelmiş herhalde? Bunu yürütmek sıkıntı olabilir...
 
Katılım
28 Mar 2014
Mesajlar
1,587
Motosikleti
XV250 - FZ6
Buccaneer'in virago'dan en büyük farkı enjeksiyonlu olması sanırım.
Enjeksiyon dışında sorunsuz bir motor olabilir bence.
Karbüratöre çevrilebilse, uzun yıllar sorunsuz gider gibi.
 
Katılım
15 Ocak 2011
Mesajlar
91
Peki arkadaşlar 250 clx hakkında ne düşünüyorsunuz. Bütçeyi biraz daha yükselttim mi bulunabiliyor. Abs vs var en azından. Ama kronikleri çokmuş. Elimiz anahtar tutar biraz. Ancak çözülmeyen kronik varsa işte o olmaz. Çok bilgim yok bilgisi olan varsa ya da kullanıcı deneyimi çok sevinirim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst