Bu yola dikkat!!

Merhaba. Henüz bu yolu kullanmamışlar için bir tavsiyede bulunayım dedim, sonra kaza başlıkları açılmasın. Linkte göstermiş olduğum yol hafriyat kamyonlarının Küçükyalı sahildeki çalışmalar dolayısıyla sık kullandığı bir yol. Bunlar işlerini bitirdikten sonra lastiklerindeki çamuru gidermek için su birikintisinden geçip bu yola çıkıyorlar. Ve tüm yol çamur içinde. Ayrıca psikopat gibi kullanıyorlar. Yerler ıslak olmasa dahi yol çok kirli ve motor aşırı derecede kayıyor. Ayrıca keskin bir viraj var. Hiç bir şekilde kullanmayın diyorum. Alternatif yolları kullanın, ayrıca tüm motor ve üstünüz çamur oluyor. Asfalt yüzü görmemeniz dileğiyle :cat:

https://maps.google.com/maps?q=40.933366,29.11716&num=1&t=h&z=17

Ayağım kırık motora binemiyorum fakat duyarlı davranıp uyarıda bulunduğun için teşekkürler :)

aaaah ah ! Şu güzel şehrimin hangi bozuk yolunu yazalım ki buraya? Forumun server ı çöker yazsak. Teşekkürler duyarlılık için.

Reşit sorma o yol çok fena. Ben tam kış aylarında denk gelmiştim ve inanılmaz kaygandı. Bizim bir arkadaşımız arabayla kaydı ve bariyelere girmişti motora ne olur siz düşünün...
Küçükyalıya çok sık uğruyorsan mutlaka gel ofisime çayımı iç bu ara :cat:

2 haftada bır gecıyorum bende ideal tep yolunu kullanıyorlar ordan cevre yoluna cıkıyorlar asfaltın rengı kaldırımın rengi bile kahverengi

Ayağım kırık motora binemiyorum fakat duyarlı davranıp uyarıda bulunduğun için teşekkürler :)

Murat çok geçmiş olsun vallahi. Geç gördüm başlığı. Motoru bırakacağım falan yazmışsın, yok öyle birşey di mi :sunny:

İkna ederiz aileyi, sıkıntı yok :thumleft:

Bu yolu her gün kullanıyorum bırakın motoru araçlar bile o yolda duramıyor !!! son 10 gündür motorla gidiyorum sırf o yoldan ankara asfaltına çıkmamak için bostancıdan çıkıyorum motorla o yola girecek kişiler gerçekten çok dikkatli olsun.

Reşit öncelikle uyarın için teşekkürler. 5 yıldır motosiklet kullanıyorum ilk defa geçen hafta bu yolda yolun kayganlığından dolayı düştüm. Peşimden bir cruiser daha düştü. Yolun kaygan olduğunu görüp yavaşladım, hızım 20-30 gibiydi o halde bile düştüm varın gerisini siz düşünün.

Ben bu olaydan sonra o yolu hafriyat kamyonlarının işi bitmeden kullanmayacağım. Bırakın motosikletleri arabalar bile kayıyor yolda. Aman dikkat !!!

Reşit öncelikle uyarın için teşekkürler. 5 yıldır motosiklet kullanıyorum ilk defa geçen hafta bu yolda yolun kayganlığından dolayı düştüm. Peşimden bir cruiser daha düştü. Yolun kaygan olduğunu görüp yavaşladım, hızım 20-30 gibiydi o halde bile düştüm varın gerisini siz düşünün.

Ben bu olaydan sonra o yolu hafriyat kamyonlarının işi bitmeden kullanmayacağım. Bırakın motosikletleri arabalar bile kayıyor yolda. Aman dikkat !!!

Çok geçmiş olsun. Dediğiniz gibi arabalar da kayıyor. Çok fazla kaza yapan arabaya şahit oldum. İnsan sinirleniyor, halbuki ne kadar pratik bir yol :pr:

Çok geçmiş olsun. Dediğiniz gibi arabalar da kayıyor. Çok fazla kaza yapan arabaya şahit oldum. İnsan sinirleniyor, halbuki ne kadar pratik bir yol :pr:

Teşekkür ederim sağolasın. Evet haklısın bu yol çok pratik ve sürekli kullanırdım o yolu. Hatta buna benzer (sahilyolu-E5 bağlantısı) yolların artması trafiği rahatlatır. Ancak bu sahil doldurma projesi ve kamyonlar yüzünden artık o yolu kullanmama kararı aldım. En azından bu proje bitip yol kamyonlardan arınana kadar.

şubat ayında benim başıma geldi. hava soğuk ama yerler kuruydu sahil yolundan E-5 e bağlanmak için bu yolu kullanıyodum. o yola girene kadar herşey güzeldi o yola girdim önce arka tekeri sonra ön tekerin kontrolünü kaybettim ve birden TANK SLAPİNG (depo tokatlama) yaşamaya başladım. aşağı yukarı 4-5 saniye boyunca devam etti. kontrolü elime almam çok zor oldu. o gün bugündür o yolu bi daha kullanmadım bostancıdan çıkıyorum artık minibüs yoluna...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar