Bu yıl hangi motorları kullanacağız?

Moderatör
Kawasaki Z1000 ile devam edecektik ki, sadece amorti çıkınca elimizdekinden de olmamaya çalışacağız artık :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

Bütün alakasız resim ve giflerini doğru paylaşırken, forumun ana amacı olan motosiklet ile alakalı bir resmin sadece linkini vermiş olman çok manidar olmuş :) Kesin yanlışlıkla yapmışsındır da yakalamışken belirtmeden geçmeyeyim dedim :)

Valla eski de olsa ben R6`m dan cok memnunum.Ufak tefek cizikler var,onlar beni biraz sinir ediyor.Ama cok kafaya takmiyorum.

Kawasaki Z1000 ile devam edecektik ki, sadece amorti çıkınca elimizdekinden de olmamaya çalışacağız artık :)

Bütün alakasız resim ve giflerini doğru paylaşırken, forumun ana amacı olan motosiklet ile alakalı bir resmin sadece linkini vermiş olman çok manidar olmuş :) Kesin yanlışlıkla yapmışsındır da yakalamışken belirtmeden geçmeyeyim dedim :)

Doğrudan link koysam suç, koymasam suç :p Aslında arkadaşın konusunu resim ile kirletmek istemedim. Bundan sonra resim konusuna pek değinmeyeceğim... :)

Herkesten çok sizlerle görüşür oldum ceza puanları yüzünden.. ::facepalm::::facepalm1::

Motosikleti
Hero X Pulse 200
benim cefakar hyosung'a devam :) motor en azından 10 yaşını görücek bende :mrgreen:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2013-14 Burgman An 650 kanıma giriyor.

ybr devam şimdilik para durumu iyi olursa yanına makam aracı olarak virago 535 ya da cbf500 alınabilir. :)

testlerden olumlu övgüler alırsa ve fiyat beklendiği gibi düşük gelirse mt 07 yok bekleneni vermez ise belki 2.el xj6,temiz bir gsr 600 olabilir

Şuan motorum yok. Maddi durumları düzeltebilirsem Gsxr1300 veya zx10r ile devam etmeyi düşünüyorum.

Aileme gidip işte ben motor aldım 6 aydır kullanıyorum korumalarım tam hatta okuldaki ortalamamı yükselttim diyeceğim.Motoru da yazlığa bırakacağım.Sonra 3 seçenek görüyorum önümde..

1- Senin arpanı fazla vermişiz yok sana para falan satacaksın motoru da denebilir ki birikmiş paramla vs ben scooter alırım..

2-Oğlum bak bırak sen motoru araba alalım sana denebilir ki hem araba hem cruiser tarzı alabilirim gizli yine.

3-Madem bu motoru bırakmayacaksın güzel bir şey alalım denip cbr250 alınabilir..

Maaşımı iyi bir şekilde biriktirip yaza kadar kenara belli bir miktarda para koyabilirsem ;
Tvs Apache RTR 150 ( 2012 ) Satıp yerine Hyosung gt 250 r düşünüyorum.

Fiyata göre 1-Yamaha MT 07 (16binden çok yüksek olursa elerim)
2-2011 ve üzeri ducati monster 696- Fazer
3-Bunlar olmazsa 0 xmax250 ABS (Alır keyfime bakarım)

Yeni yıl kimize yenilikler getirecek, kimimize eskinin kıymetini bildirecek.Merak ediyorum bu yıl motorlarını yenilemek isteyenler hangi motoru emekli edip yenisini alıcak?

1. el olabilir 2. el olabilir bu yıl kavuşmak hayali içinde olduğunuz motosiklet hangisi?

sym wolf 250Nİ veya pcx paranın durumuna göre cbr 250R

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar