Bu yaz ne zaman gelecek?

Kaç aydır yağmur yağış bıktım artık.
Şu yaz gelse de biraz kendime gelsem, şöyle bi dağlara kırlara gitsem,kamp yapsam, kafamı dinlesem,kendime gelsem.
Yoruldum
Valla yoruldum.
Aslında konu açmak adetim değildir. Maalesef ülke idi gündem idi o idi bu idi daraldim ya.
I

Motosikleti
Ns200 15"
Yaz İsmail abinin beklediği gemi değilki pat diye gelsin, 1 aya gelir bence. :)

Dün İstanbul ve çevresi 20 derece idi 280 km yol yaptım gayet keyifliydi , hangi şehirdesin ?

Adanada iki hafta önce 40 derece idi
Haftanın iki günü fix tenereyle kampa gidiyordum hayattaki en güzel aktivitem
Al çadırı tulumu koy arka çantaya herşeyi dal ormanın derinliklerine offf
Şuan yurtdışındayım ben yaz mevsimini sevmiyorum pek

Dün İstanbul ve çevresi 20 derece idi 280 km yol yaptım gayet keyifliydi , hangi şehirdesin ?
Remscheid'deyim
Köln'e 30km.
Işten çıkınca bi tur atayım dedim.
Resmen elim ayağım dondu buz oldu.
Ortalık bi isinsa da , biraz kendime gelsem
Aylardan beri evden işe, işten eve delirmek üzereyim.
Bu sene niyetimde amalfi planı var ama
Bilemiyorum dostlar
Bilemiyorum
Kafam allak bullak

Motosikleti
Ns200 15"
Remscheid'deyim
Köln'e 30km.
Bilemiyorum dostlar
Bilemiyorum
Kafam allak bullak
Hayattaki tek derdiniz bu olsun.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Remscheid'deyim
Köln'e 30km.
Bilemiyorum dostlar
Bilemiyorum
Kafam allak bullak
Geçen Ocak ayında çocukların okulu sömestr tatiline girince bir hafta Kölne gitmiştik. Her gün tren ve tramway ile taa Koblenz'e kadar etraftaki küçük kasabaları gezdim. Yağış ve soğuk olmasa tam motorla gezecek yerler demiştim. Hele Köln'den Dusseldor tarafında doğru trenle Zons diye bir tarihi kasabaya gitmiştik surlar içinde eski bir yerleşim, çok güzeldi. Güzel havalarda da gidip gezme niyetim var.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Hava gayet güzel bu şekilde ilerlemesi güzel bence. :) Derdini seveyim konusu olmuş.

Kaç aydır yağmur yağış bıktım artık.
Şu yaz gelse de biraz kendime gelsem, şöyle bi dağlara kırlara gitsem,kamp yapsam, kafamı dinlesem,kendime gelsem.
Yoruldum
Valla yoruldum.
Aslında konu açmak adetim değildir. Maalesef ülke idi gündem idi o idi bu idi daraldim ya.
I
Bu hafta tecili bozdurdum büyük ihtimal ay sonu askerde olurum ancak doya doya motosiklet süremedim, keyifle gazlayamadım. Ben askerdeyken sen bol bol gez tadını çıkar hocam 😂
Edit; derdini seveyim hocam 😂 😂 😂

Geçen Ocak ayında çocukların okulu sömestr tatiline girince bir hafta Kölne gitmiştik. Her gün tren ve tramway ile taa Koblenz'e kadar etraftaki küçük kasabaları gezdim. Yağış ve soğuk olmasa tam motorla gezecek yerler demiştim. Hele Köln'den Dusseldor tarafında doğru trenle Zons diye bir tarihi kasabaya gitmiştik surlar içinde eski bir yerleşim, çok güzeldi. Güzel havalarda da gidip gezme niyetim var.
Ben öyle dolanıp dururken çok denk geliyorum öyle tuhaf yerlere. Bazı kasabalar ikinci dünya savaşı filmlerinden fırlamış gibi öylece kalmışlar. Evler, yollar, elektrik direkleri tabelalar falan görünce diyorum burda zaman durmuş.
Biraz önce yeni girdim eve sabah ciktigimda 12 derece idi gelirken 4 dereceye düştü.
Kaloriferi yaktım titreye titreye oturuyorum.
Donmuşum soğuktan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu hafta tecili bozdurdum büyük ihtimal ay sonu askerde olurum ancak doya doya motosiklet süremedim, keyifle gazlayamadım. Ben askerdeyken sen bol bol gez tadını çıkar hocam 😂
Edit; derdini seveyim hocam 😂 😂 😂
Allah razı olsun.
Umarım su gibi geçer günlerin hayırlısı ile gider gelirsin.
Bize 550 saydirdilar zamaninda.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Yaz gelmesin, su an yağmur olmadıgı sürece en güzel mevsimdeyiz.

Ekipman giysen ne üşürsün ne terlersin, rahat rahat takılırsın mis gibi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bugün dışarıda karla karışık yağmur var. Hissedilen sıcaklık -1 gösteriyor. çok fena. :(

Valla bir an önce gelmeli dün hava güzel diye monton içliğini çıkardım yazlık bot eşofman altı ile motora bindim, AVM den bir çıktım kıyamet kopmuş gibi sağanak yağıyor. ev 4 KM gidene kadar ıslanmadık yerim kalmadı. malum motorun üzerinde kendinden gelen IRC lastik yüzünden bide bütün yolu 30 la gittim hayattan soğudum yemin ederim...

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Valla of topic sabah araba ile fren yaptım, şu yere döktükleri yama kenarı bizim orada neredeyse asfalt onunla kaplı. Abs takırdamaya, ben 3 buçuk atmaya başladım. Karda bu kadar kaymıyor. Aynı şey geçen motorlada olmuştu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar