Bu videoyu izlemelisiniz. Çok keyif verici :)

Keyif ne kelime ! Super bir paylaşım olmuş :) Teşekkürler.
Birde bilenlere sormak istiyorum videoda gözüken Triumph motorları rahat kullanmak için minimum kaç cm bir boya ihtiyacımız var ?
1.75 boyunda birinin parmak ucundamı kullanır ? :)

İzledim hepsini gayet başarılı.keyifli bi video. Hele şu "içler acısı video" konu başlığından sonra iyi gitti.

Teşekkürler.

Paylaşımın için teşekkürler özellikle çölde nitro ile uzamaları beni mest etti :cherry:

walla bir solukta izledim paylaşım için teşekkürler..

bu arada 175 cm ile ayak uçlarını yere basarak kullanabilirsiniz..bir de genelde tüm enduro motorların alçak sele opsiyonu oluyor.ondan da alabilirsiniz..

mukemmel bir video tam olarak anlamadım altyazı filan yok ama galiba kıyafetlerin testi yapılıyor videoda :mrgreen: hiç sıkılmadan izledim düzel paylaşım..:cat:

Muazzam bir film. Gerçekten bu tarz şeyleri bulmakta zorlanıyorum internetten. Eline sağlık. Videoyu açtım ve bittiğinde kapattım o derece :)

bu sabah facebook da izlemiştim. Karda güzel takılıp takla atıyor :D
Adamlar iyi senaryo yapmış. Görev şu hop ordalar, görev şu hop helikoptere, valla çok güzel bir video olmuş.

Son zamanlarda izlediğim en sıkı video idi.

Teşekkürler.:cat:

(Stereoscopicplayer adlı, film yada videoları, malum gözlükleriyle birlikte 3 boyutlu izleten programa aktarıp deneme yapacağım)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar