bu video dan tanıdık çıkar mı?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
90ları yaşayan aklı erenlerin hatırladığı bir reality show vardır! "sıcağı sıcağına" o zamanlar sansüz diye bişey yoktu bizim kuşağın sinirleri baya sağlammış diyorum kendi kendime şimdiyerdeki kanı eldeki sigarayı bile sansürlüyorlar

bu bölümde ilk haber olarak bir kaza ve motorcularla yapılmış bir ropörtaj var acaba tanıdık çıkaracak olan varmı?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir tek Uzay ı tanıdım :)
Haber yabancı gelmedi ama... Seyretmiştirim mutlaka :)

Ne güzel günlerdi saadettin teksoy falan. Tekirdağda bi yerde araba yokuş yukarı çıkıyo kendi kendine diye haber yapmıştı. Ben de ilkokuldayken ailemle tekirdağa gittiğimde o haberin yapıldığı yeri bulmuştuk ve denemiştik öyle bişey var mı gerçekten diye :cherry: Yokmuş öyle bişey tabi, göz yanılması var hafif iniş olan yeri yokuş sanıyorsun. Yine de böyle 95-97 yılları arasındaki paranormal habercilik, sansürsüz habercilik olaylarını çok severim. İlkokul 2'ye giderken adı sınırötesi mi mor ötesi mi neyse artık garip bir program vardı korku dolu bir reality show, reklamlarda hep görürdüm ama hiç cesaret edip izleyemedim şimdi bulsam izlerim.

olaya bak :s kaskım yok kaskım olsa diyor :S sonra sevmiyorum zaten doğal fön :S e şimdi ne oldu? benim anlamadığım adam nasıl öyle bir motosikletin arkasına kasksız montsuz eldivensiz artçı alabiliyor? birde bira içiyor? bu şimdi kaza mı? bildiğin adam artçısını öldürmüş,artçıda intihara meyilliymiş :S yazık olmuş :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar