bu ülkedede yaşamak isterdim ilk 2 dk ya dikkat çekim!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ktm yi süren şahıs korna bile çalmıyor !! bizim ülkedeki araç sürücüleri ile bu ülkenin araç sürücüleri arasında dağlar deyil dünyalar kadar fark var. gülermisin ağlarmısın !!! bizim ülke isterse 100 deyil 1000 yıl geçsin aynı kalır durum onu gösteriyor.
bu ülkede yaşayanlar bunun çözümünü nasıl bulduysa biz niye bulamıyoz? sebepleri çok hangi birini sayıcanki deyilmi !

Ciddi ciddi yol veriyorlar motosiklete

Üstüne dönel kavşak kurallarına uyuyorlar...

İnsanlığımızı kaybettik HÜKÜMSÜZDÜR!

2 sene kaldı beyler.. Yurtdışı yüksek yapmaya kaçınca 2 sene temiz.. Sonra orada geçinecek kadar para kazanabilirsem türkiye ye döneni sevsinler..

avrupanın ayrıcalığı işte çok gitim oralara maalesef trafikte kızmayı istesen bişey bulamıyon adamlar kendinden önce dier araçları düşünüyo sanki ve kuralları harfiyen uyguluyolar.

Canavarlarin oldugu bir trafikte surmek sizi her daim ileri gorus ve icabinda kacis manevra vs. vs. Yeteneklerinizin gelismesini saglar. Ben dunyanin en yuksek motorsiklet kazasi olan ve toplam motorlu arac kazalarinin %80 ni olusturdugu bir ulkede kullaniyorum motorsikleti. Ama bunu bir olumsuzluk gibi gormuyorum ayrica eminim cogunuz tehlike aninda o avrupalilardan daha tecrubeli ,soguk kanli ve bilinclisinizdir.

her motoru ambulans sanıyorlar heralde :) Adamlar utanmasa tarlaya çıkacak yol vermek için.. Umarım bizde bu günleri görürüz :sunny:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hergüm yaşadığım hadise.
Mutluyum tabi.
Refleks falan diyen arkadaşlara da iki laf edeyim.
:)
Burda o motosiklet ehliyetini almak için öyle şeyler yaptırıyorlar ki
ufak motosiklet kullanıcıları bile zannettiğinizden çok daha profesyoneller...

2.58 - 3.56 arasına dikkat. Gerektiğinde motosiklet sürücüsüde durmayı bilmeli. Bizde olsa sağdan zorlayıp geçmeye çalışırız. Saygı çift taraflı olan birşey. Bizde 60 saniye boyunca öyle bekleyecek birini gösterin. (arabalar kırmızı ışıkta durmuşlar)

O ehliyeti alana kadar. Hergun Boyle trafikte pratik yapmiyorlar ama. Biliyorsun motorsiklet kabiliyetleri pratikle artar.

http://www.youtube.com/watch?v=PELxEZ1lAOI

Hergüm yaşadığım hadise.
Mutluyum tabi.
Refleks falan diyen arkadaşlara da iki laf edeyim.
:)
Burda o motosiklet ehliyetini almak için öyle şeyler yaptırıyorlar ki
ufak motosiklet kullanıcıları bile zannettiğinizden çok daha profesyoneller...

cevap basit: Eğitim

Örnek

Onlarda: Kadınları eğitmek bir nesli eğitmektir

Bizde: Kadınları okula gönderiyorsunuz fuhuşa teşvik oluyorlar.

beyler avrupada cezalar müthiş, şikayet anında hemen kasıyorlar cezayı o yüzden herkez önceliği başkasına veriyor ki şikayet almayayım,şerit ihlali yandaki aracı sıkıştırma küçük araca yol vermeme saygısız araç kullanmak gibi düzinelerce ceza kalemi var bize tuhaf geliyor tabi.

O insanlık seviyesine gelmek için, az geri gitmek lazım, bir yüz yıl, birbirlerini boğazladılar. Onların ki medeniyet mi? Barbarlık üzerine kurulmuş bri düzen.

ülke fransa. trafiktekiler önce insana saygı duydukları için böyleler. bizde ise önce ben, diğerlerinin ta ... mantalitesinden kaynaklı bu hallerdeyiz. iyiye gidik hülooo :D

Hersey karsilikli hocam. Bu video yu otomobil suruculerine gosterseniz onlar da dusunurler ki "motosiklet ne guzel korna calmadan sabirla bekliyor onu gorup yol vermemiz icin". Tabi su anda Tr'de korna calmasaniz da bu video daki gibi karsilanmazsiniz fakat videodaki duruma gelmek icin hem otomobil hem de motosiklet suruculerinin birbirlerine empati yaparak (bence kanunlarla yaptirilarak) hosgoruyle kolaylik saglamali.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar