benim merak ettiğim bu cezayı yemek için motoru nasıl bir şekilde bıraktınız kaldırıma insanların geçişini zorlaştıracak veya sizin motorunuz yüzünden insanlar kaldırımdan yürüyemeyip yola inmek zorunda kaldılarsa kusura bakmayın ama hak etmişsiniz diyorum çoğu kez burada yazdım yine yazıyorum kaldırımlara araçlarınızı bırakırken sadece yaya geçecek diye düşünmeyin bu bebek arabası ile giden biri olabilir yada tekerlekli sandelye kullanan biri de olabilir size gideceğiniz yere iki adım daha az atacaksınız diye insanları tehlikeye düşürürseniz cezayı fazlasıyla hak edersiniz tabi ben şimdi nasıl park ettiğinizi bilmediğim için direk size karşı bişey söylemiyorum tabiki genel olarak konuşuyorum oturduğum semt de adam aracını kaldırıma cıkartmış gececek bi yer yok elimde bebek arabası çocukla caddeye inip orayı geçmek zorunda kaldım o esnada aracın sahibide oradaydı saydırdım bi güzel sesini bile çıkartmadı yani oraya aracı o şekilde cektiyse zaten insanlardan her türlü küfürü azarı yemeyi göze alıyor demektir.