Mt07 nin fiyatı acilen artmalı.
bu kaza ybr ile bile yapılırdı.
----
geçmiş olsun arkadaşım. Şerit ihlali yapmayan motorcu yoktur yalnız değilsin.
yalnız başına toplanan herkes çekiştiriyor seni aklım almıyor bunu. Bir diğeride direk su istiyor...
Birseyi merak ettim. Gercekten bilmedigimden soruyorum. Motorcu arkadas neden %100 suclu?
Serit ihlalini yaptiktan sonra normal seridinde gidiyor. Aradan cikan beyaz arac sol tarafa bakmadan aracin burnunu sokuyor.
Sürüş olarak motorcu hatali olabilir ama bence kusur olarak arac hatali gibi geldi
yok öyle bir şey, çarpana kadar şerit dışında gidiyor, iyi izleyin, motorun tekerleğine bakın, 10.saniyede bile araba ile burun burunalar hala şerit dışında ...
arkadaşa geçmiş olsun diyelim, emniyet şeridi olsun böyle ters yönde gidişler olsun kaptırmamak gerekiyor, duramayacağın süratle gitmeyeceksin desek de herkesin başına illa ki gelebilir, burası Türkiye ... arabasıyla öndeki arabaya çarpmak yerine emniyet şeridinden giden motorcuyu öldürmeyi göze alan bir sürü sürücü var ne yazık ki...
Birseyi merak ettim. Gercekten bilmedigimden soruyorum. Motorcu arkadas neden %100 suclu?
Serit ihlalini yaptiktan sonra normal seridinde gidiyor. Aradan cikan beyaz arac sol tarafa bakmadan aracin burnunu sokuyor.
Sürüş olarak motorcu hatali olabilir ama bence kusur olarak arac hatali gibi geldi