bu tip kazalar çok oluyo arkadaşlar dikkat edelim

Motosikleti
Cbr 650F
siyah vizörün gece zararını gören var mı diye araştırma yapacaktım örneği görmüş oldum.

2 vizör taşımak lazım yada güneş vizörlü kask almak lazımmış

Çok çok geçmiş olsun.

Çok düşüncesiz bir sürüş, bir de gece siyah vizör... Umarım bir dahakine tekrarlamaz arkadaş, ya da her hangi bir kimse.

Mt07 nin fiyatı acilen artmalı.

bu kaza ybr ile bile yapılırdı.

----
geçmiş olsun arkadaşım. Şerit ihlali yapmayan motorcu yoktur yalnız değilsin.

yalnız başına toplanan herkes çekiştiriyor seni aklım almıyor bunu. Bir diğeride direk su istiyor...

bu kaza ybr ile bile yapılırdı.

----
geçmiş olsun arkadaşım. Şerit ihlali yapmayan motorcu yoktur yalnız değilsin.

yalnız başına toplanan herkes çekiştiriyor seni aklım almıyor bunu. Bir diğeride direk su istiyor...

dostum gecmis olsun bende siyah vizorle bişey göremez oldum şeffafı geri taktım.. .

turker abi evet millet cekistirip durmus cok yanlis bi davranis. bi de kazadan sonra su felan icirmesinler ic kanama varsa daha kötü yapiyormus doktor soylemisti.

Yazık böyle motor sürülmez, şerit ihlali yapıyorsun bu tamam, niye gaza abanıyorsun temkinli gitmek yerine?Bu kazalar yüzünden motora binemiyorum, sürekli aklımda olumsuz şeyler dönüyor.

Tekrar geçmiş olsun arkadaşa, yüzde yüz suçlu, umarım ders alıp şu aleti aklı başında kullanır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gece kullanmaktan kaçınmak lazım, değil bir de koyu vizörle...

Geçmiş olsun.

Defalarca baştan izledim nasıl erkenden fark edilebilirdi acaba diye, ancak pek mümkün gözükmüyor. Bu gibi yolun tıkalı olduğu durumlarda aniden şerit değiştirmeye çalıaşacak araba arardı gözlerim ancak bu şekilde bir aracın çıkabileceğini tahmin etmezdim. Sizin başınıza gelmiş bu olay sayesinde bundan sonra gardıma bunu da eklemem gerektiğini anladım.

Ek olarak kaçmak için manevra yapmadığınızı ve aksine araca odaklanarak 2 karış kadar da olsa aracın üzerine gittiğinizi farketiim. Kaçış manevrası ile bu olayı kotarırdınız gibime geliyor.

Bu arada kazadan sonra kameraya kesilen hafif oyunculukta gözden kaçmadı. :mrgreen:

Tekrardan geçmiş olsun.

Birseyi merak ettim. Gercekten bilmedigimden soruyorum. Motorcu arkadas neden %100 suclu?
Serit ihlalini yaptiktan sonra normal seridinde gidiyor. Aradan cikan beyaz arac sol tarafa bakmadan aracin burnunu sokuyor.
Sürüş olarak motorcu hatali olabilir ama bence kusur olarak arac hatali gibi geldi

sağda trafik zaten durmuş. soldan uzayacaksan da trafik açılana kadar 20-30 la ağırdan ilerle. zaten hepsini geçeceksin. bence gereksiz sürat sebep olmuş.

Birseyi merak ettim. Gercekten bilmedigimden soruyorum. Motorcu arkadas neden %100 suclu?
Serit ihlalini yaptiktan sonra normal seridinde gidiyor. Aradan cikan beyaz arac sol tarafa bakmadan aracin burnunu sokuyor.
Sürüş olarak motorcu hatali olabilir ama bence kusur olarak arac hatali gibi geldi

yok öyle bir şey, çarpana kadar şerit dışında gidiyor, iyi izleyin, motorun tekerleğine bakın, 10.saniyede bile araba ile burun burunalar hala şerit dışında ...

arkadaşa geçmiş olsun diyelim, emniyet şeridi olsun böyle ters yönde gidişler olsun kaptırmamak gerekiyor, duramayacağın süratle gitmeyeceksin desek de herkesin başına illa ki gelebilir, burası Türkiye ... arabasıyla öndeki arabaya çarpmak yerine emniyet şeridinden giden motorcuyu öldürmeyi göze alan bir sürü sürücü var ne yazık ki...

herkes asılmış kaza yapan kardeşime ,hepimiz yapmıyomuyuz böyle kaçamaklar,kendine göre derslerini çıkarmış hatasının farkında ve videosunuda delikanlı gibi koymuş geçmiş olsun birader :rendeer:

yok öyle bir şey, çarpana kadar şerit dışında gidiyor, iyi izleyin, motorun tekerleğine bakın, 10.saniyede bile araba ile burun burunalar hala şerit dışında ...

arkadaşa geçmiş olsun diyelim, emniyet şeridi olsun böyle ters yönde gidişler olsun kaptırmamak gerekiyor, duramayacağın süratle gitmeyeceksin desek de herkesin başına illa ki gelebilir, burası Türkiye ... arabasıyla öndeki arabaya çarpmak yerine emniyet şeridinden giden motorcuyu öldürmeyi göze alan bir sürü sürücü var ne yazık ki...

Tekrar izleyince 10. saniye'de sol şeridin sağ tarafına yaklaştığını farkettim. Sol şeridin ortasına veya soluna biraz daha yakın gitseymiş, kaçış manevrasıyla çok rahat kurtarabilirmiş. Türkiye şartlarında motosiklet kullanıyorsak maalesef herkesten daha fazla dikkatli ve temkinli olmamız gerekiyor.
Tekrardan geçmiş olsun.

Her seritte bir tasit lutfen
. :)

arka kasalı transit araç yüzünden tali yoldan çıkan aracı görmemişsin. Transit araç olmasaydı aracın çıkışını görebilirdin. Ters dönüş şeridinde bu şekilde hızlı değil yavaş ve dikkatli yol alsaydın çok rahat dururdun.

benim yaptığım kazaya çok benziyor. bu yüzden artık araçların yanından geçerken her an durabilecekmiş gibi geçiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar