Bunlara motorcu bile denmez yazık ....bunlar havası alınarak sıkıştırılmış ve konsantre aile hallinde tek bir kişi gibi motora konuşlanmış ayrı bir tür..::jester:: ben caddebostan plajı açldığı andan itibaren sahilde uzun bisiklet sürüşlerimden oldum bu tipler yüzünden... soba borusuyla boyanıp imaj yapılmak istenen motosiklet üzerinden salkım saçak aile üyelerini sarkıtıp ellerinde ve kollarında asılı duran bidonlar, piknik tüpleri vb. ile ayrıca bir hacim kazanmış tipler yüzünden.olamaz böyle birşey... Bunlra motoru satmak hata. Belli ki böyle binecek, halinden tipinden belli.İşte burada da bayilik ve satış hakkı verilen yerler önem kazanıyor.Ama ticaret yapan bir insan da bunlara bakmak yerine, bu ekonomik tabloda kazanabilmek adına satış yapabildiğince yapmak için hiç bakmadan satıyor.Keşke belli bir kültüre ulaşmak adına satışlara standartlar getirilse, kullanıma standartlar getirilse ve en önemlisi getirilen standartlar uygulansa...Motora bu şekilde binen birilerinin bir yğın ehiyeti olsa kaç yazar... Neden alıp bağğlamazlar motoru.. Neden bu yavrularını veya artcılarını ve --heheh..öncülerini- kasksız ve önlemsiz ve normal ötesi taşıyanlara,cinayete teşebbüs suçlaması yapılmaz.. Ya resmen cinayet bu çünkü.. Bize bir şey olmaz mantığı ne zaman değişir yoksa.... Öyle bir ürüyorlar ki zaten böyle tipler, sakat sakat davranışlar yüzünden ölen çocuklrının ardından da "ALLAH VERDİ, ALLAH ALDI" diyebiliyorlar..Kaç kere 2 yaşında minicik altı bezli bebeği yollarda arabaların önünde gördüm, anne kapı önü sohbetinde. Kornaları ve arabadan inip "nerede bu çocuğun annesi " diye bağıranları görünce lütfen bakıp, ona kızanlara "eee" diyen bakışlarla ters ters karşılık verenleri..Böyle parçalarımız var toplumumuzda ne yazık ki...Yani motorcu diyince insanlar bunları anlamıyor inanın.. Ama motorcu diyince serseriliği ve tehlikeyi çağrıştıran yerleşmiş bir imaj var ki onu gidermek de bizlerin elinde. Önemli bir misyonumuz var ,bunu zedelemesine izin vermemeliyiz hiç kimsenin...:rendeer: