Bu Tarz Kasklardan Nerde Bulabilirim

ebaydan ayna aldım gelmedi bidaha tövbe :D
ama kurcalarkende icimden bi ses tekrar dene diyor =))

:) olsun olsun, sonuçta sen üzerine düşeni yapmışsın,
ve ödemeyi yapmışsın, buna rağmen ürünü getirmemişlerse artık kendileri bilir,
o onların kendi ayıbı artık, o yüzden sen rahat olmalısın arkadaşım bence :mrgreen:
ayrıca içinden bir ses tekrar dene diyorsa, bu seferde başka bişey almayı bi dene bakalım yaa,
belkide sadece aynalar gelmiyomuştur hıı :queen:

Gözlük istiyorsan 5 tane var elimde, 15 e bırakırım, ama uyarmadı deme, bildiğin plastik camı :p Herifçioğulları resmen kola şisesinden kesip koymuşlar gibi, kaliteli bir vizöre kıyıp kestirilirse daha güvenli olur, sadece görüntü ve sinekleri, küçük tozları koruyor sadece gözünden, raybanla idare ettim daha güvenli geldi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ebaydan ayna aldım gelmedi bidaha tövbe :D
ama kurcalarkende icimden bi ses tekrar dene diyor =))

Ebay'den alışveriş yapıp dolandırılma ihtimalin (yani satıcının ürünü göndermemesi) köşedeki bakkaldan alışveriş yaparken dolandırılma ihtimalinden daha düşük (bence) Zaten buna karşı paypal koruması var. İtiraz ediyorsun adam gönderdiğini ispat edemezse paran geri geliyor. Ama kayıtsız postalarda ptt ve gümrük memurlarına pek güvenmiyorum. Posta kayıtsız olunca, memur paketin içindekinin işine yarayacağını düşürse ve alırsa, kaydı olmadığı için bir şey ispat edemezsin. En garantisi bir kaç dolar fazla verip kayıtlı postayla istemek.

Sahibinden i takip etmek lazım. ben, sıfırı şuanda 188 liraya satılan önünde üç çıtçıtı olan (vizor yada gölgelik için) alt tarafı deri olan vespa tipi open face kaskı 40 liraya aldım :) gözlüklerde (fotoğrafta attığın gibi 2.dünya savaşı,cafe racer gözlükleri) 35-40 liradan satılıyor. ikisini ayrı alıp kombine edersin yani. Kıbrısta bi arkadaşım ise 75 tl ye uzak doğudan getirtti bir kask, helikopter pilot kaskından hiç bir farkı yok. biraz araştırma ile bulunur acele etme derim :) kolay gelsin umarım istediğini bulursun

şu vecihinin kaskı vardı o güzeldi zamanında baya aradım ama bulamadım bulan varsa pm atsın D:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar