Bu tarz çalışma deneyen veya yapan oldu mu ? (kask içerikli)

Arkadaşlar kendime böyle bi İron Man başlık yapmak istiyorum.Sanayide ABS,fiberglas gibi maddelerden modifiyeli tampon döken yerler varmış onlar yapar mı böyle bişeyi ? Maliyeti ne olur ?.Yada kendi kaskımın dışına predator gibi kaplama bişey olur mu ?

1-Kafanı korumaz diyecek arkadaşlar,kendi kaskım var bunu öyle bakkala markete giderken takarım belki.
2-Aliexpresten link atacak arkadaşlar,aynı abs korumasız plastiğe boşu boşuna 500 lira vermek yerine gider Bell alır yedek kask yaparım.

Bunun yapilmasi gerekiyordu;

var_mi_bonbaniz-umut_sarikaya.jpg

3-Bakkala, markete giderken yavas dusmeyi dusunuyorum. Bu nedenle korumaya ihtiyacim yok.

Ulan yaa :D umut reis çok severim.Belki takarım dedim zaten.Ayrıca gece gece 500 metrelik bomboş yolda hız yapma niyetim yok gidiyim cipsimi alayım geleyim yeter :D

El beceriniz varsa kendiniz yapın en fazla malzeme parası verirsiniz, yoksa sanayide yapan kişide 500 tl ister.

Alttaki açıklamalardan 2. yi sunuyorum sana.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------

Komik olan nedir ?

bordo klavyeli linç timi iş başında telsizi kapattıkları söyleniyor aman dikkat

Son düzenleme:
ironman boşver maksat sadece dikkat çekmekse sana predator kask olur hem dikkat çekici olur hemde hazır yapılmışı satılıyor :)

f2c477872c35933a857492444cace458.jpg

Orjinal bir kask üzerinde airbrush ve ufak bir kaç kompozit fiber malzeme ile bu hale getirilebilir. Güvenlik açısından da düzgün bir kask da yapman daha iyi olur. Yaparken sadece kaska delik açma ve kırma işlemi uygulama yeter. Bu şekilde yaparsan sana tek eksi yönü biraz büyük gibi olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vizor.

Önümüzü nasıl göreceksiniz?

Normal kaska yapmaya çalışırsanız balon gibi bir şey olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar