Bu sürücünün Türkiyeye girişini engellemeliyiz?

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Bu sürücünün Türkiyeye girişini engellemeliyiz

Bizim burda yeterince otomobil terörü yaratan sürücü varken üstlerine bir de bu adamın eklendiğini düşünemiyorum bile.Bu adamın araba sürdüğü trafikte motosiklet kullanmak istemezdim...

İzle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yuh yaptıklarına bakkk :silent:

yani hakikaten bu adamanın türkiye topraklarına adım atması facia..denir...

Sanırım arkadaşlar şaka olarak yazıyolar bu yazıları, bu hareketleri yapacak yol nerde trafdikten hareket edemezki, hem okadar zorlamaya benzinmi dayanır adam 2. turda iflas eder:mrgreen:

Bunlar arapların drift yarışları eskiden otomobillerle çok ilgilenirdim ben. tabi araplarda para bol benzin bol acımıyolar arabalara istedikleri gibi kullanıyolar haraketleri yapmakta bişey yok yollarda zaten hafif kumlar var direksiyonu sağ sol yapmak yeter aynı undergroundtaki gibi kullanmak yetelidir arabayı

Helal Olsun Adama ?
O Nasi Bİ KontroldÜr Ya?
Hocam Bu Adamin Kaza Yapma Orani TÜrkİyedekİ Tonla SofÖrden Kat Kat Daha DÜŞÜk Olurdu Emİnİm. Herİf BÜtÜnlesİyo Aracla.. İnce Hesaplari Sanİyede Yapiyo..
10 cm Yana kaysa bi yIgIn insan war kenarlarda, Onları dağıtıcak..

herif sağlam araba kullanıyoda
topikin başlığı çok saçma olmuş..
zoraki konulmuş bir başlık gibi sanki..
ne alaka türkiyeye girişini engellemeliyiz?
birisi bu adam türkiyeye geliyor mu dedi?

muratd haklısın :)

Arapların başka videolarını da izlemiştim gerçekten ilginç kullanıyorlar.Ama japon drift ini tek geçerim :)

Dün akşam 2 saat underground 2 oynadım.Sonra gaza gelip atladım araba dışarı çıktım belediye yolları sulamış ıslak ıslak başladım yanlamaya.Çok zevkli oluyo yaaa :) Ama arkadaşlar iyice tecrübe edinmeden denemeyin.Ağaca da patlamışlığımız vardır yani :)

bunlar manyak mı yav.. düz yolda drift yapıyolar. anlamadığım o araba nasıl takla atmıyo o hızdaki ani ve sert manevralara rağmen...

arp çocuğunun yaptığına bakın :D

şaka maka amcamda iyi dreksiyon hakimiyeti var ama arabanın takla atmasını nasıl engelliyo o hızla giderken onu anlayamadım

bu arada yanına yanaştıkları polis arabasıydı dimi

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
muratd' Alıntı:
herif sağlam araba kullanıyoda
topikin başlığı çok saçma olmuş..
zoraki konulmuş bir başlık gibi sanki..
ne alaka türkiyeye girişini engellemeliyiz?
birisi bu adam türkiyeye geliyor mu dedi?

bak şimdi :p
ne diyeyim ki şimdi ben sana

adamlarda para cok dert elem keder de ona göre olsa gerek vursa kırsa yenisini alır sanmıyorum arabaların modelleirnin eski olacağını hadi eski olsa bile adamlarda tecrübe var imkan var bence denememek lasım :p

güzel ama bende yaparım tabi boş yolda çok zor deil tabi ama o araba nasıl devrilmiyo hayret etdim:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar