Bu stickeri nasıl yaptırırım

Herkese merhabalar.
Mevcut motosikletim düz beyaz
Full kaplama olmadan, üzerine sticker atarak aşşağıda ki görünüme sahip olmak istiyorum.
Bildiğim kadarı ile reklamcılar yapıyor bunu, ben direk resmi götürsem yapabilirler mi ?
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilgisi olan var mı

yGDEM7.jpg

6D1923.jpg

Cizginizi bir kagit bant ile belirleyin on calisma ile hizalayin sonra o delige hangi kisim geliyorsa kesin. Yani reps ol sekilnde iki parca yapin. Makske bandi sayesinede hiza kaymaz.

Ve reklamcilar arac giydirme yeri yapanlar kaplayabilir motorunuzu

Dış mekan folyo bastırmanız gerekiyor hocam. Suya, güneşe dayanıklı oluyor solma yapmıyor. Eğer ozalitçiye giderseniz m²'si 110 lira gibi bir fiyat. Fakat çizimi onlar yapmaz. Ben kendim çizip kesimli baskı aldım ve motorun bir kısmına yapıştırdım.

Full baskı yada reklamcılarda fiyat ciddi oranda artacaktır.

Mersin İl Temsilcisi
Google a griyorsun
Aradığın yazıyı yazıp yanına örn: " repsol sticker" gibi..
Size pek çok stil ve logo sunacaktır. Bunları cep teli ile çekin, usb ye atın ama çoğu firma flash bellepi kendi bilgisayarına takmaz virüsten dolayı. O yüzden fotoğrafını çekin.
Gidip reklam, araç giydirme vs fiyat alın.
Hayırlı ve hayırlısı olsun

Moderatör
Google a griyorsun
Aradığın yazıyı yazıp yanına örn: " repsol sticker" gibi..
Size pek çok stil ve logo sunacaktır. Bunları cep teli ile çekin, usb ye atın ama çoğu firma flash bellepi kendi bilgisayarına takmaz virüsten dolayı. O yüzden fotoğrafını çekin.
Gidip reklam, araç giydirme vs fiyat alın.
Hayırlı ve hayırlısı olsun

O dediğin gibi biraz zor oluyor efem.
Fotoğraf dosyasından (jpeg, jpg, bmp vb.) reklamcıda çıktı alamazsın. Bilgisayarda o görüntünün yeniden vektörel olarak çizilmesi gerekli ki plotter'dan kesip çizebilsin.
Çoğu reklamcı vektörel çizimle uğraşmak istemez, uğraşacak adamı bulmak şart :)

istenilen yazıları googleden bulup buraya atın. ben vektörünü çizip gene buraya atayım

istenilen yazıları googleden bulup buraya atın. ben vektörünü çizip gene buraya atayım

Yüreğine sağlık hocam. İşte forumu bu karşılıksız yardımlaşma ve dostluk ortamı yüzünden seviyorum.

Bu arada herhangi bir sticker işim yok, sadece hislerimi paylaşayım dedim :)

Dostum benim motorun sağında ve solunda sticker vardı. Ölçülerini alıp bir ozalitçiye gittim dedim şu stickerden yapabilir misiniz?. Tamam dedi yaparız. Ölçülerini verdim. 3 gün sonra gittiğimde şok oldum. Sanki yapmayıp orjinalini sipariş etmişler gibiydi.

Mersin İl Temsilcisi
Dostum benim motorun sağında ve solunda sticker vardı. Ölçülerini alıp bir ozalitçiye gittim dedim şu stickerden yapabilir misiniz?. Tamam dedi yaparız. Ölçülerini verdim. 3 gün sonra gittiğimde şok oldum. Sanki yapmayıp orjinalini sipariş etmişler gibiydi.

Hah işte bende de aynısı oldu.
Ondan şeettimdi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------

Yüreğine sağlık hocam. İşte forumu bu karşılıksız yardımlaşma ve dostluk ortamı yüzünden seviyorum.

Bu arada herhangi bir sticker işim yok, sadece hislerimi paylaşayım dedim :)

Mt sevilmez mi yahu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar