Bu sprey can ve mal kaybını önlermi !!!

arkadaşlar nette gezerken gözüme çarptı bu tip bir maddenin otomobillerde kullanıldığını biliyorum fakat ne derece faydası olur bu konuda bilgim yok daha önce kullanan yada bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

açıklama :

Closer, Mikrofiber ve doğal kauçuğun eşsiz birleşimi ile meydana gelmiş Dünyada Lastik Patlaklarını önleyerek kalıcı yama yapan tek formuldür. Her lastik çeşidinde kesin olarak patlakları (10 mm) önler.
Closer, lastiğiniz herhangi bir şekilde delindiğinde basınçlı havanın deliğe doğru hücumunun oluşturduğu kuvvetin etkisiyle, dönen lastiğin içerisinde, deliğe doğru hareket eder. Delik olan bölgeye geldiğinde burada basınçlı havanın da etkisiyle kenarlardan başlamak suretiyle delik üzerinde bir tampon ve doğal bir zırh oluşturur.
Closer Lastik Zırhı ise kalıcı bir onarım sağlar. Lastiklerin 10 mm den büyük (3-5 cm ye kadar) patlaklarında ise patlayan bölgeye birikim yaparak lastik içindeki havanın dışarı çıkmasını önler.

bu spreyin fiyatı 23 ytl imiş

closer2%20kopya.jpg
closer1%20kopya.jpg

ilgili link :http://urun.gittigidiyor.com/CLOSER-LASTIK-ZIRHI-YOLDA-KALMAYACAKSINIZ_W0QQidZZ2644307

Bir ara bu tarz pasta cila reklamları da vardı. Hatta motor yağı reklamları vardı ki yok kum falan döküyorlar pistonlara hala çalışmaya devam ediyor vs...

Olamaz demiyorum ama ne kadar doğrudur orası tartışılır . Fiyatına göre yaptığı iş büyük :cherry:

Snıf Snıf

Snıf Snıf Reklam Kokusumu Aldım Bendemi Bi Olay Var Yapma Mike Reklam Kokan Hareketler Bunlar.

Bu tarz spreyler zaten vardı. Evet faydası da kanıtlanmış.
Fakat hangi markanın ne derece kaliteli olduğu düşündürür...

Bu tür spreyler,bazı otomobillerde stepne lastiğinin yerine veriliyor.Büyük yarılmalar olmadığı sürece küçük delinmeler için oldukça güvenli.Tabiki kalitesine güvenilir ürün olmalı

Snıf Snıf Reklam Kokusumu Aldım Bendemi Bi Olay Var Yapma Mike Reklam Kokan Hareketler Bunlar.

Şimdi ben burada sana cevap yazsam tartışma alacak başını gidecek bu durumda bir mod arkadaşın bu tip polemik açacak yada konunun özünü saptıran mesajı editlemesi lazım geyik yapılcak yer var yapılmayacak yer var:farao:

pahalı bu. 10 ytlye bile bu tarz spreyler var. kullananlar çok iyi olduğunu söylüyor denemek lazım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bbday reklamlara girmişsin :queen:
bize bi indirim çekersin :queen:
biz bundan kullandık bi işe yaramıyor yada biz beceremedik :(

Evet piyasada var bu ürünlerden ama kiminin açıklamasını okudum lastik patlayınca sıkılıyor ve tamirciye kadar görtürüyor seni bu ilginç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar