bu siteyi nerden öğrendiniz?

arkadaşlar sonuçta hepimiz bu sitede üyeyiz.ama nasıl olduda bu siteyi bulduk bunları yazalım böylece sitenin daha çok hangi yolla yayıldığını görürüz.(walla buna benzer başlık bulamadım.eğer varsa kusura bakmayın)

ilk olarak ben başlıyorum devamınıda artık siz getirin.ben internette dolaşırken rastlantı eseri buldum iikide bulmuşum:)

ben bi açık arttırma sitesindeki motor ilanlarının birinin sahibine sorduğum soru sonucu bu siteyi buldum motoru almadım ama sağolsun bayabi yardımcı oldu bana :)

ben derbi 125 hakkında bilgi edinmek isterken kendimi forma uye olmuş butun konuları tek tek okurken buldum içimdeki motorcu aşkı kabardı :)

böyle bir başlık vardı en çok google oy almıştı. yaşasın google oylar googleye :queen:

Hojam valla motor araştırıyodum google dan bi baktım ilk sırada bu site çıktı tabi bende hemen daldım içeri ve sora bağımlı olduk resmen hergün burdayım.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bi gece rüyamda bi aksakallı dede link verdi bana.'git evlat bu siteye üye ol'dedi.:)

bende google sayesinde buldum ama cevremde birçok kişinin üye olmasını ben sağladım

anlaşılan aksakallı dedeler sayesinde bu site dağılıyo millete.:p

google dan. ikinci el satilik motosiklet yazdim. ya da bi soru arattim falan. ole oldu:)
ii oldu.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dostdark' Alıntı:
bende google sayesinde buldum ama cevremde birçok kişinin üye olmasını ben sağladım

Sonra site anason kokmaya ve sitede arpanın faydalrından bahsedilmeye başlandı.:p

motosiklet alırken zat150 hakkında forumlara bakmak istedim google da çıkan ilk site buydu sonra üye oldum sonra geziler derken bi baktım kitlenmişim :)

GEP

Ayşe Şule Bilgiç 'in Köşe yazısında tabiki..

Buyuk bi zevkle okuyorum ayShe Shule abLamin kose yazilarini...

herkese tavsiye ederim.. :wiinkk:

bende google de benim canavarla ilgili bişeyler ararken kendimi forumların takipçisi olarak buldum ve sonrada tabiki üye oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar