Bu Siteden Nasıl Ürün Sipariş Ederim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sa arkadaşlar turkish.alibaba.com bu siteden motosiklet almak istiyorum nasıl sipariş etcem bide gümrüğe takılırsa geri almak için ne kadar para ödemem gerekiyor.

siparişine adresini eklersen direk kapına kadar gelir. yanlız posta ile gelmeyebilir. sipariş geçerken sürülerek getirilmesini istiyorum seçeneği var onu seçmeyi unutma. motor geldiğinde 9-10 bin km'de filan olur ama o kadar da olsun yani. en azından motoru ciğeri açılmış olarak teslim almış olursun.

Son düzenleme:
Alibaba dan sipariş edemezsin. Aliexpress'ten edebilirsin. Bilmeden sallamayalım bir zahmet. Alibaba iletişim sitesi. Karşı taraf ile iletişime geçip parayı HAVALE ederek alabilirsin. Ama aliexpress'ten genelde aynılarını bulabiliyorsun tekil satış haliyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
aliexpress de motosiklet yok

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Motoru sürerekmi getiriyorlar ? Şakamı bu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
süper motosikletler varda nasıl alcaz çok ucuz bide

Arkadaşında da dediği gibi kapına kadar gelir. Sıkıntı yaşamazsın. Fiyatlar orada uygun olduğu için bütün motosiklet.net ailesi olarak biz genelde ordan alıyoruz. Ben geçen 1 eurodan 200 litrede benzin aldım. Kafamda rahat cebimde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sinan kardeş nasıl sipariş edcem

ebay.co.uk tan baktiniz mi?fiyatlar gerecekten cok uygun,ama right hand drive yani direksiyon ters tarafta oluyor.Maglum Buyuk britanya.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar