Bu sitedeki DİD zincir alınır mı?

Merhaba, linkini bıraktığım bu zincir alınır mı?
1.) Motoruma uyar mı?
2.) Orjinal ürün mü?
3.) Bunun yerine x ürünü'nü kullan dediğiniz ürünler var mıdır?

Ekstra olarak zincir alırken neye dikkat etmeliyim?

Motosikleti
CB650R
Sahte hocam bunlar. Teknik moto resmi Türkiye DID distribütörüne ulaşıp şehrinizde parakende satıcılardan almanızı öneririm. Ankara'da iseniz

400-1000cc arası kullanımı önerirken zaten sahte olduğu ortaya bile çıkıyor

Peki iş görür mü? Veya siz ne öneriyorsunuz?

zincirin sahtesini nasıl anlıyosunuz?
Uzaktan anlamak çok zor.
Bence bu zincirin hakiki olmama ihtimalı çok yüksek. Bu fiyata çerçek did bulsak ben 20 takım alırım mesela.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben buradan alıyorum zincirlerimi.

Motosikleti
CB650R
zincirin sahtesini nasıl anlıyosunuz?
Kutu üzerinde aslında kendini belli etmiş 400cc dayanan zincir 1000cc ye dayanması pek mümkün değil. Ayrıyeten DID markasının HVx3 diye bir modeli de olmamış hiç bir zaman. Ufak bir yapay zeka araştırması söyledi. Yakalandıklarında daha fazla ceza yememek için bunu yapıyorlar. Aynı kalpazanların aslında parayı tamamen kopyalayabilmesine rağmen ufak tefek hatalar yaptıkları gibi. Tamamen kopyalanınca cezası daha yüksek oluyor
Peki iş görür mü? Veya siz ne öneriyorsunuz?
Aynısı mı emin değilim ama bir arkadaşım Ankara Yiba çarşısında yine bu fiyat bandında 250nksı için zincir aldı. Yaklaşık 500km sonra paslanma yaptı yağlı olmasına rağmen ve şu an bininci km civarında olması lazım bir çok oringi kopmuş durumda, 135-140dan sonra yürümüyor motor. Maksat günü kurtarmaksa alınabilir ama kopup bloğa ve ayağınıza zarar verebileceği riskini asla unutmamak lazım

Önerdiğiniz farklı bir marka veya model var mıdır? bütçem 2k.

Kutu üzerinde aslında kendini belli etmiş 400cc dayanan zincir 1000cc ye dayanması pek mümkün değil. Ayrıyeten DID markasının HVx3 diye bir modeli de olmamış hiç bir zaman. Ufak bir yapay zeka araştırması söyledi. Yakalandıklarında daha fazla ceza yememek için bunu yapıyorlar. Aynı kalpazanların aslında parayı tamamen kopyalayabilmesine rağmen ufak tefek hatalar yaptıkları gibi. Tamamen kopyalanınca cezası daha yüksek oluyor

Aynısı mı emin değilim ama bir arkadaşım Ankara Yiba çarşısında yine bu fiyat bandında 250nksı için zincir aldı. Yaklaşık 500km sonra paslanma yaptı yağlı olmasına rağmen ve şu an bininci km civarında olması lazım bir çok oringi kopmuş durumda, 135-140dan sonra yürümüyor motor. Maksat günü kurtarmaksa alınabilir ama kopup bloğa ve ayağınıza zarar verebileceği riskini asla unutmamak lazım
yurt dışında da satılıyor bu model

1000cc ye kadar dayanıklıdır, 400cc olan modeller de aynı ölçüleri kullanıyorsa onunla da kullanılabilir demek istemişlerdir. 1000cc üzerinde 520 yerine 525 e geçiliyor diye biliyorum.

bu arada marka olarak RK marka da iyidir.

Motosikleti
CB650R
yurt dışında da satılıyor bu model

1000cc ye kadar dayanıklıdır, 400cc olan modeller de aynı ölçüleri kullanıyorsa onunla da kullanılabilir demek istemişlerdir. 1000cc üzerinde 520 yerine 525 e geçiliyor diye biliyorum.

bu arada marka olarak RK marka da iyidir.
Satılması yada ilanı olması sahte olduğu gerçeğini değiştirmiyor. D.I.D. markası HV3 ismi ile üretim yapmamış
Yapay Zeka Yanıtı

D.I.D resmi sitesinde bu konudaki bahsi geçen ürüne en çok benziyen ürünün kutu görselini linkte görebilirsin 125-800cc der.
DID Resmi Site Görseli

Şimdi inceledikçe görüyorum. Sahte ürün kutu resmi üstünde XRING yazmasına rağmen başlıkta ORING der

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
DID

Dıd 520 Vx3 G&B 120 Bakla Zincir​

Stok Kodu(401540120)
₺5.354,97
Dıd 520 Vx3 G&B 120 Bakla Zincir
Minimum alım adeti 1, Maksimum alım adeti 999999
₺1.338,74 `den başlayan taksitlerle

bkz. enduromarket.com D.I.D

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Vx3 DID'nin üst seviyelerinden bir ürün, pahalı olur. 5.300 etmez ama bence. Ona 5.300 vereceğime JT zincire 3.300 veririm. (JTC520X1R3 serisi zincir daha önce kullandım, son derece kalitelidir. JT'nin dişlileri de üst kalitedir. Link'ini verdiğim sitede vardır, araştırın... Zincirlerde de 3 renk opsiyonu oluyor, zevkinize göre sipariş edebilirsiniz, ben gümüş renk olanları seviyorum.)

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Merhaba, linkini bıraktığım bu zincir alınır mı?
1.) Motoruma uyar mı?
2.) Orjinal ürün mü?
3.) Bunun yerine x ürünü'nü kullan dediğiniz ürünler var mıdır?

Ekstra olarak zincir alırken neye dikkat etmeliyim?
Zincirin rengi bile ben sahteyim diye bağırıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar