Bu Site İçin Teşekkürler

İnsanın yeni bir şeylere başlaması hele bilinçli şekilde başlaması çok zor oluyor . Motorsiklet gerçekten zevkli bir araç , ancak insan olayın büyüsüne kapılıp bu aracın tehlikelerini pek kavrayamıyor , insanların böyle bir ortamda tecrübelerini paylaşmaları , uyarılarda bulunmaları , motorsiklet kullanıcıları üzerinde bir farkındalık oluşturmaları nedeniyle , hem bu siteyi oluşturan ve işlerliğini korumasını sağlayanlara hemde üye olarak tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler .
Bugün haberlerde seyrettiğim(ALLAH Rahmet eylesin o kurye arkadaşın ) görüntüleri düşünürken bir şey farkettim eğer ben bu sitede okuduğum o kadar şeyi sürüşüme yansıtmasaydım sanırım defalarca benzer kazaya karışabilirdim (halen garantisi yok tabi ki karışmayacağımın ) .
İşte bu nedenle benim gibi bir çok yeni motorsiklet kullanıcısı arkadaşın bir çok kazadan bu sitede ki sohbetlerden faydalanarak kurtulduğuna inanıyorum , çünkü kazayı oluşturan etkenlerin bir çoğunun bu forumda tartışıldığını anlatıldığını okudum .
Çok uzattım ama gerçekten teşekkürler ........:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hemşerim hoşgeldin,hangi mahalledensin,ben Batıkent:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi ya,Baksan san.sit.üstü Omc bloklarındayım ,tanışalım mutlaka:cat:

Tamam havalar iyice kendine gelsin o zaman atlarız motorlara görüşürüz :cat:

orası artık atatürk bulvarı oldu , polatkan out , atatürk in :mrgreen:

paylasma

cok tesekkurler bu hassas dusuncenız ıcın bence bu sıtenın kalıtesını artıran ozellıklerden bırıde bu olsa gerek saglıklı gunler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar