Bu site güvenilirmi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilindik yerlerden alış veriş yapmanı öneririm sonra şahin motosikletten alış veriş yapan insanlar gibi 2-3 ay bekleme :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eğer ucuza gelsin istiorsan o yüzden yurt dışından yapıcaksan ebaydan yap alış verişini
veya yada türkiyede Motoavm var güzel diyorlar ama hiç denemedim ben hep kendim gidip inceleyerek alırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

bu arada ikimizden birinin profil fotosunu değişmesi lazım :)

eğer ucuza gelsin istiorsan o yüzden yurt dışından yapıcaksan ebaydan yap alış verişini
veya yada türkiyede Motoavm var güzel diyorlar ama hiç denemedim ben hep kendim gidip inceleyerek alırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

Değiştirdim :queen:

Güvenilir bir site verirmisiniz acaba

sahibinden getli ilanından baska almam yad ebay yad alıexpres varsın 20 -25 gunde gelsin bizim bazı sahtekar esnaf gıbı hiç gelmemesinden iyidir.renkli maner 25 dolar burda en ucuzu 150 tl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar