bu site güvenilir mi

ikizlermotor.com dan parça sipariş edeceğim. lakin güvenli ödeme veya kredi kartı ile ödeme seçeneği yok. ödeme şekli hesaba havale diyor.

daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
marka ismini yazınca bir sürü dolandırıcılık şikayet çıkıyor

ikizlermotor.com dan parça sipariş edeceğim. lakin güvenli ödeme veya kredi kartı ile ödeme seçeneği yok. ödeme şekli hesaba havale diyor.

daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı?
Şikayetvar'dan bakarsanız daha iyi olur tüm siteler için şikayetvar'da şikayeti yoksa büyük ihtimalle yeni açılmış ve bilinmedik bir yerdir.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Gidip bir bakayım dedim Şişko Şemsiye "hooop hemşerim!" dedi. Ben de ısrar etmedim.
1s17hzc.jpg

Motosikleti
Tvs Jupi
whois bilgilerine göre, 13.01.2025 tarihinde 1 yıllık kayıt yapılmış, yeni bir site, ben güvenmezdim.

whois bilgilerine göre, 13.01.2025 tarihinde 1 yıllık kayıt yapılmış, yeni bir site, ben güvenmezdim.
hiç bir mağaza yedek parçacı ve internet sitesinde olmayan parçayı aylar sonra bu sitede stok adedi 1 olarak buldum ve güvenmediğim için parçayı almıyorum. bir süre daha farsız gezmeye devam o zaman umarım bir yerde patlamam :D

Bu site deyince ben de motosiklet.net'ten bahsediyorsun sandım. Hayır değildir diyecektim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hiç bir mağaza yedek parçacı ve internet sitesinde olmayan parçayı aylar sonra bu sitede stok adedi 1 olarak buldum ve güvenmediğim için parçayı almıyorum. bir süre daha farsız gezmeye devam o zaman umarım bir yerde patlamam :D
türkiyede yoksa fiziksel olarak gidip alabiliyorsanız alın onun dışı e ticaretle güvenmezdim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayatımda duyduğum en skindirik mağaza ismi. "İkizler motor" diye marka ismi mi olur? Sen pideci misin? Sen börekçi misin? Sen kebapçı mısın?

Üç kuruş fazla olsun, bilindik yer olsun. Diğer türlü zaten ürün de geçmez elinize. Alınacak ürün bilindik bir mağazada yoksa almam ben o ürünü.

Motosikleti
Tvs Jupi

Şansını deneyebirsin , tamirciler bir çözüm bulabilir, farsız da gezilmez yani :D belki yeni başlamışlardır, bilinmez, ama ben tercih etmem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar