Gecikme faizi de ödeyeceksin demek oluyor bu. Derhal www.ekstrasigorta.com'dan bir fiyat almanı öneririm. En uygun fiyatı kendilerinden aldım. Bilgin olsun. Anadolu Sigorta'dan 638 TL'ye 800 cc motor için sigorta yaptırdım. Daha önce de 250 cc için aynı şirket Ergo'dan 268 TL'ye sigorta yapmıştı.
*Not: Bu mesajım reklam amaçlı değil, arkadaşımızın mağdur olmaması için bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Linkteki sigorta şirketi ile herhangi bir ticari veya bireysel bağlantım yoktur.
Dostum,
oraya bilgilendirme formu doldurdum. ama sonuç çıkacağına sanmıyorum
demir sigorta bile bana 1600TL fiyat çıkardı. en ucuz normalde oydu.. 1 aylık gecikme faizi ne olur ?
10 gün önce motor aldım. 2013 duke, 26 yaş ilk sigorta. en uygunu anadolu sigorta 820 civarı idi, sigortacı kadın bana aralıkta indirim bekliyoruz dedi. bugün aradam 920 lira!!! bi gün de 100 lira arttı. ve bana gelen mesajda 24 kasımda aldığım motor için son gün 4 aralıka kadar sigorta yapmam lazım yazıyor. gel de küfretme
Profil resminiz sigorta fiyatını çok güzel özetlemiş bence.evet arkadaşlar bu gün itibari ile 378tl den sigortalattım axa dan, bekliyordum acaba daha düşük bişiler olabilirmi,
resmen soyguncu olmuşlar, bunun sonu isyandır.
Sen ben vermezsek o kasalar neyle dolar, o makineler ne sayar, o gemiler neyle alınır, rüşvetler nasıl odenir. Biri çıksın yok öyle şeyler desin. 3000 Liralık motora 700 TL sigorta çıkıyor. Normal bir ülkede halk haddini bildirir ama biz %50 yi verdik tecavüze rızamız var. Olayın özeti bu. Ağlamaya gerek yok.
Dostum,
demir sigorta bile bana 1600TL fiyat çıkardı. en ucuz normalde oydu.. 1 aylık gecikme faizi ne olur ?
Gecikme faizi de ödeyeceksin demek oluyor bu. Derhal www.ekstrasigorta.com'dan bir fiyat almanı öneririm. En uygun fiyatı kendilerinden aldım. Bilgin olsun. Anadolu Sigorta'dan 638 TL'ye 800 cc motor için sigorta yaptırdım. Daha önce de 250 cc için aynı şirket Ergo'dan 268 TL'ye sigorta yapmıştı.
*Not: Bu mesajım reklam amaçlı değil, arkadaşımızın mağdur olmaması için bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Linkteki sigorta şirketi ile herhangi bir ticari veya bireysel bağlantım yoktur.
Dostum,