arkadaşlar bu küçük kardeşimizin işi gücü hep ''FULL FAKE''
zaten bir topic'i kapatıldı...
bu topic'te kapatılmalı, birçoğumuz arkadaşa doğruları yazıp,anlattığımız halde alaycı bir tavır ve uslupla yaklaşım göstermekte....
pazar günü 400-500 motosiklet buluştuk... ne için?
millettin bilinçlenmesi için... biz ilk ağızdan bu arkadaşla bilgi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz!!!! ama anlamıyor....
topic'in kitlenesini ve uyarılmasını rica ediyorum... sanırım bu arkadaşım yaşıda oldukça küçük,yarın gazetelerde kötü haberini okuma istemiyorum....
arkadaşlar bu küçük kardeşimizin işi gücü hep ''FULL FAKE''
zaten bir topic'i kapatıldı...
bu topic'te kapatılmalı, birçoğumuz arkadaşa doğruları yazıp,anlattığımız halde alaycı bir tavır ve uslupla yaklaşım göstermekte....
pazar günü 400-500 motosiklet buluştuk... ne için?
millettin bilinçlenmesi için... biz ilk ağızdan bu arkadaşla bilgi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz!!!! ama anlamıyor....
topic'in kitlenesini ve uyarılmasını rica ediyorum... sanırım bu arkadaşım yaşıda oldukça küçük,yarın gazetelerde kötü haberini okuma istemiyorum....
1-inanmak başarmanın yarısıdır...
2-hava atacaksan kime? 1.000 tl'lik motorla kime nasıl hava atacan?
3-ehliyet yoksa.... hiiç bulaşma... bak biz kimlere neler anlatmaya çalışıyoruz,sen kalkmış sorun olmaz diyorsun. bize yapılan bir ayıp olarak algılıyorum.... ama alabilirimde yazmışsın!!! ilk önce alman en doğrusu!!!
4-bütçe 1.000 tl... taksitle ne olacak?
5-güvenlik çok önemli... o bütçenin ancak yarısı orta karar güvenlik ekipmanı alır...
sen genede iyi düşün... ama mantıklı bir şeyler olsun....
adamı motor almaktan soğutacaksınız ya.hangimiz tam ekipmanla başladık motor kullanmaya. hangmiz direk 600lük bi motorla sırf hava için başladık bu tutkuya.o kadar da abartmayın. benim ilk motorum 100kh idi. kaskımı takardım paşa paşa istediğim yere giderdim çok da yakışıklı bi görünümü vardı.sonradan insanoğlu işte büyülttüm makineyi.. kardeşim ikinci el 100 ukh ni al sen paşa paşa binmeye başla. gerisi çorap söküğü gibi gelyo zaten..dikkatli olmanı dilerim..
sen AYBERK e aldanma dinleme onu. bende ilk motorumu aldığımda bole bi site olduğunu bile bilmiyodum be. sen motosikletin üstüne oturunca ve herşeyi merak ettikçe araştırdıkça motorcu olacaksın. adam tutup 1000ytlyi beğenmiyorsa onun burda değil, motogp pistlerinde olması gerek cebi çok dolu anlaşılan..
facia42 nin "sen ayberke aldanma dinleme onu" demesinden sizi umursamıyo anlamını çıkarttım bunu da saygısızlık olarak gordm. onu uyarmaya çalıstım. yanlış bişe solediysem ozur dilerım.