Bu Serçe Gerçekten Uçarmı

1994 MODEL 42 B 2859 PLAKA.ÖZELLİKLERİ:RUHSATA İŞLİ 2000 MODEL DOĞAN SLX MOTOR,4"LÜ HİDRO-NİTRON GAZLI TURBO,MERKEZİ KİLİT,ALARM,CİTROEN C5 MODELİ ELEKTRİKLİ SUNROOF,ÖN VE ARKA KARLIK BAGAJ VE TAVAN SPONİER,BMW 3.18İ TİPİ ORJİNAL KLİMA,8+1 KOLON VE 2+1 WOOFER(KAMASONİC)AİWA CD,VCD ÇALARLI OTO RADYO KASET ÇALAR,BMW 3.18İ TİPİ ELEKTİRİKLİ VE ISITMALI,ORTOPEDİK VE KIRMIZI-SİYAH DERİ DÖŞEME ÖN VE ARKA OTO KOLTUKLARI,13 İNÇ RENKLİ LCD TV VE ELEKTRONİK ANTENİ,4 CAM OTOMATİĞİ,ÖN KONSOL 2000 MODEL SAAB 4.16 KONSOLU ÜZERİNE DOĞAN SLX GÖSTERGE MONTAJLI SIFIR MICHELİN LASTİKLER VE ÇELİK JANT 8"Lİ NOS LAMBALARI(KIZMIZI,YEŞİL VE MAVİ RENKLİ)IŞIKLI DİKİZ AYNALARI,ARABANIN ALTI KOMPİLE SARI,MAVİ VE KIRMIZI LED AYDINLATMALI,XZENON OTO FARLARI,AYDINLATMALI BAGAJ,RENKLİ CAM,ARABANIN ARKA KISMI SAAB 4.16 DAN MONTAJ.ARABANIN ORJİNAL SÜRATİ 220 KM FAKAT 4"LÜ TURBODA HERBİRİ YAKLAŞIK 45 KM EKSTRA HIZ SAĞLADIĞI İÇİN TOPLAMDA 180 KM HIZ EDER 180+220=400 KM.ŞAŞIRDINIZ DEĞİL Mİ AMA DOĞRU İSTERSENİZ BİR BİLENE SORUN BEN ŞAHSEN KONYA HARMANCIK ÇEVRE YOLUNDA VE KONYA-AKSARAY YOLU ORGANİZE SANAYİİ İSTİKAMETİN DE 265 KM SÜRATİ YAPTIM.BUNUN RESMİ NOTER TESCİLİ VAR İSTEYENE E-MAİLİNE GÖNDEREBİLİRİM.TELEFON NUMARAM 0:queen::rendeer:ALINTIDIR

Ooo UÇmazmi Uzaya Bİle Çikar

Son düzenleme:
Bu adam bu arabaya bu kadar masraf yapacağına gidip daha iyi bi araba nie almamışki?? Yok masraf yapmadıysa bu durumda her gördüğü arabadan bişiy araklamış kendi arabasına takmış olmalı :queen::queen:

zuahahahaha dakikalarca gülüyorum yaa ama yapmışsada helal olsun zevkli adammış hehehehehe

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Makyaj dediğin bir yere kadar. :p

GKN

bu kadarmı sallanır bekardeşim
ısıtmalı koltuk gördümde ısıtmadı 3.18 döşemesi:mrgreen:
her turboda 45 km fazladan veriomuş
demekki 8-10 tane daha koysak adam uzaya çıkıcak:queen:
şu lanın link ini atsana bi bakalım merak ettim resmini..

Paşam resimleri veya linki yok mu bu serçenin.. Yoksa hızından resim çekilemiyomu..:queen:

Arkadaşlar 260 km hız yapan şahinler var buna canlı olarak şahit oldum hatta birisini kullandım fakat bu kadarda olamaz.... valla ben motor ustasıyım yazdığından hiç bir şey anlamadım....

akıl işte şöyle bi arabaya bu parayı harcayacağına git e36 kasa bmw 3.18 is al madem bmw 3.18 özentisisin... al

manyak dolu ortalık okadar parası varsa o işin altında birşey vardır okadar full aksesuarlı arabayı oadama yar etmezler

:pr: Allah'ım önce akıl fikir, sonra para ver bunlara :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar