bu seferde meme yapıyor

arkadaşlar platin ayarını dediğiniz gibi yaptım çok güzel oldu gaz filan yemesi güzeldi ama 100 metre gittim hemen teklemeye başladı
,
yani mesela 3. vitesle gidiyorum sanki arada gazı kesmiş gibi yapıyor

diğer viteslerdede aynı şekilde yapıyor
sakın benzinden demeyin çünkü ondan olmadığından eminim

yani buna halk arasında motor meme yaptı deniliyor sizce bunun sebebi nedir

cevaplamasanız bile hepiniz sağolun :):):):):)

arkadaşım bu platinli motorlar için elektronikl bir parça yapmıştı bir arkadaş onu tavsiye ederim forumlarda arat bulursun ben incelemiştim hoşumada gitmişti senin şifan o bence

dostum daha evvelde dedim sana ne kadar ayar yaparsan yap tutmaz al sıfır bi tane platin taktırt adam akıllı bi usta ya bak keyfine:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sıfır platin taktır.....Avans ayarını da güzelce yaparlarsa sorun morun kalmaz.....

Valla arkadaşlar "anam meme yapmış bu" cümlesine "bi zımpara bi oje yeni gibi olur" kalıbıyla cevap verirlerdi, bu konuda söyleyeceğim tek şey bu :p

karbüraörden şüphelen istersen biraz bazen oda namussuzluk yapabilir:)
ama sen bir servise git.Biraz para sıkışmış: Ne demişler emaneti 'ehline veriniz'.

abi gaza yüklenirken arada teklemeyi meksefe yapar,emin olmak istiyorsan çıkmada olsa sağlam bir meksefe dene...
sonrada bi teşekkür et.:cherry::mrgreen:

Abi senin motorda amma arıza çıkarıyor haa birazda sapıkmı ne bel altına vuruyor :queen: tabikiii şakaaa evt halk arasında öylede deniyor ama nasıl çözüldüğünü bilmiyom :(

valla arkadaşlar yani artık bende bıktım bu motordan ama napıcan ah bir şöyle elim düzelse şerefsizim verecem bunu hurdaya ama ne yaparsın mınkır (para) düzeni az kötüde olsa ayağımızı yerden kesiyoya ona şükür (tabi bizi yollarda az rezil etmedi )

neyse arkadaşlar hepinize teşekkür ettim allah izin ederse seneye bir ybr 125 almayı düşünüyorum hadi hepinize iyi günler kazasız belasız sürüşler diliyorum

ateşleme elemanlarının biride meksefe (bir nevi kondansatör) denilan parçadır. pilatinin meme yapması meksefe nin ölmesinden, bozulmasından olur. meksefe değiştir. hatta takabilirsen çift meksefe tak.

Şimdi ateşleme ile ilgili problemlerin çözümü için aşağıdaki linke tıklıyor ve forumda bu konu ile ilgili açılmış ayrıntılı topiği okuyosun. Elektronik ateşleme devresini yap ve motoruna tak. Ne platin meme yapar ne de meksefeyeye ihtiyacın olur. Başlığın sonuna doğru elektroni konjektör devreleride var uygun bi tanesi ni denersen şarj problemi fdalanda kalmaz.
http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/13135-elektronik-atesleme-devresi.html

yaw abicim ben nasıl ypacam bunu helal olsun adam yapmış ama şimdi burda birine yaptırayım desen kimse yapmaz yapsa bile buna dünyanın parasını ister neyse olsun yaw böyle idare ederiz bencede arkadaşların dediği gibi meksefeden teşekkür ettim cevaplara

arkadaşlar ben o elektronik ateşleme devresini yaptırıcam ama benim motorun meksefesi yamukmuş bunun o elektronik ateşleme devresine zararı olurmu birde bu devreyi motora nasıl takıcaz bilelenler varsa lütfen yazsın :silent::silent::silent::silent:

Çekoslovak malı Platin ve meksefe al derim. Bir de endüksiyon bobininin kutup başlarını elektrik bantıyla kat kat sar. Ayrıca bujinin kablosunun gevşek olup olmadığını kontrol et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar