Bu scooter ın modeli nedir ?

szr

Bu çin motorlarını egzostlarından tanıyorum , dikkat edin egzostları hep aynı tip ; adamlar herşeyden esinleniyor , demek ki dylan alamayıp motoruna dylan süsü vermek isteyenler ya da bunun da dylan kalitesin de olduğunu düşünen kitleler olduğunu düşünmüşler ;

Demek ki yukarıda ki foto asya da olabilir ama egzosu görsem bişey diebilirdim:mrgreen:

arkadaşımıın sorduğu foto tamamiyle dylandır sinyanler darın üstünde asyadaki farın yanında birde far ın kesimleri farklı geri kalan herşey aynı cantlar bile aynı bea yuhhh

evet asyada aynısı üretmiş gördüm. :) kınıyorum burdan asya motoru:cat::p bukadarda taklitçilik olmaz:farao::) alın işde buda asya olan modeli

aaaa bu kadar olur artık bende kınıyorum bea

Son düzenleme:
Böööööööööööööööööööö Asya naptın beeeeeee motor berbat olmuş.:silent:

Ne demişler albir asya motor asyayı dolaş :p iğrenç bir espiri oldu beaa:mrgreen::queen::queen::cherry:

arkadaşlar honda bu modelin patentini alamıoda çakma markalara kaptırıo şahsen ben kendim şaidim benim motor ramzayler presto die bi marka hsun daha görmediğim birçok marka vardır aynı modeli kulanan

bendede var çullas marka tıpa tıp aynı bide 150 cc gitmiyo 110 diyo şişiyo bende sinirlendim runner aldım scooter ın ferrarisiymiş öyle dediler aldım ben de ama çok salam makine diyebilirim

benim anlıyamadığım bu arkadaş bu motoru sormuş cevabı verilmiş kendisi nerelerde acaba herhalde laf olsun diye sormuş bide o fotodan dylan ı beğendiyse yakından görünce neolur

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar