bu scooter alınır mı fiyatıda fena diil

bunu alacağıma kendi motorumu alırım daha iyi. neden mi:

lastikle su birikintisine girip hafif motoru yatırırsan yerdesin.

gece yola çıktın mı orijinal farıyla 5 metre önünü göremezsin. şerit çizgilerini takip edersen belki kaza yapmazsın.

150 cc olarak geçse de üzerinde 125 cc karbüratörü vardır. 80-85 km hızı geçemezsin.

o 350 kmde motorun rodajı nasıl yapıldı Allah bilir...

sen buna 2.150 vereceğine benimkine 1300 lira ver daha iyi. benim motor 15 000de olsa da -5,-8 derecede 6 gün yattıktan sonra tek marşta alan ve yukarıdaki sorunları tamamen çözülmüş şekilde almış olursun.

Üçerler sıfırı 1690 TL 6 taksite satıyor 250 de ruhsat plaka koy üstüne al işte sıfır..

bunu alacağıma kendi motorumu alırım daha iyi. neden mi:

lastikle su birikintisine girip hafif motoru yatırırsan yerdesin.

gece yola çıktın mı orijinal farıyla 5 metre önünü göremezsin. şerit çizgilerini takip edersen belki kaza yapmazsın.

150 cc olarak geçse de üzerinde 125 cc karbüratörü vardır. 80-85 km hızı geçemezsin.

o 350 kmde motorun rodajı nasıl yapıldı Allah bilir...

sen buna 2.150 vereceğine benimkine 1300 lira ver daha iyi. benim motor 15 000de olsa da -5,-8 derecede 6 gün yattıktan sonra tek marşta alan ve yukarıdaki sorunları tamamen çözülmüş şekilde almış olursun.

Michelinleri bana satsana hacım...Yağmur kar başladı korkmaya başladım valla.Üstündeki CST lastik değil artık onu anladım...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sıfırı daha uyguna gelir ya da daha uygun 2. el bulunabilir..Bence araştırmaya devam edin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar