Bu sabah kıl payı kazadan kurtuldum işte video

eğitimlerde söylendiği gibi

görebildiğin kadar git,göremiyorsan daha fazla görüşe sahip ama güvenli olan noktadan git.

ordan araç çıkabileceğini düşünerek daha sağdan gitseydin daha az risk alırdın veya solda park edili fordun kaldırım tarafına bi bakış atsaydın çaprazdayken belki aradan onun geldiğini daha önce farkederdin.suçlu olduğunu söylemiyorum yanlış anlaşılmasın

aynı şekilde karşına çıkan araçta bunları yapmış olsaydı ikinizinde yüreği hoplamazdı :D

hareket halinde ki araçtan ziyade kör noktaya park edende ve sizde hata var gibi neyse ki kimseye birşey olmamış biraz daha dikkatli olmak gerek yol boş diye ortadan gitmeyelim heran herşey çıkabiliyor,geçmiş olsun

sagda sizi arabaların görecegi sekilde gitmeniz gerekiyordu trafikte görülmediginizi unutmayın.

öncelikle geçmiş olsun..
ama sanırım arabadan çok hata sende..yani yolu ortalamışsın ve karşıdan gelebilecek bir aracı düşünmeden hareket etmişsin gibi görünüyor.bir de hızın normalden fazla.ara sokaklardan o kadar hızlı gitmek pek hayırlı şeyler getirmez insanın başına.muhtemelen senin küfür ettiğin an arabadaki eleman da sana küfür etti.
zaten bizleri adam yerine koymuyorlar,çok dikkat etmek lazım.

İkinizinde hatasi yok denecek kadar az. Hata transitte, gorus acisini kapamis audinin.

Hocam kamerayi nasil yaptin? Cep telefonunu mu boynuna astin?

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Geçmiş olsun,

MT de bu kadar aklı selim yorumları bir arada görmekten çok mutlu oldum.

Arkadaşlarının da dediği gibi , görüşünü kapatan park halindeki araçlar arasında giderken görüş mesafende durabilecek hızda olmalısın (zaten hızın o seviyelerde olduğu için kaza olmamış) .

Ancak benim gözlemim "acil fren" konusunda yetersiz olmandır. Çok fazla panik yapmışsın , frenleri (özellikle ön freni) kontrolsüzce kullandığın için dengeni bozmuşsun. Trafiğe kapalı bir alanda konuyu bilen bir arkadaşının yada eğitmenin gözetiminde bolca "acil fren" çalışması yapmanı öneririm.

Not: Sürücüye haksızlık etmişsin , araç sürücüsü oldukça kontrollü gelmiş , eğer senin dediğin gibi kontrolsüz olmuş olsaydı durum çok vahim olabilirdi.

Sevgilerimle

Geçmiş olsun buna benzer neler atlatıyoruz her gün değilmi :pr: işin kötüsü atlata atlata yaşaya yaşaya kanıksıyoruz bir yerden sonra :pale:

Teşekkür ederim arkadaşlar, arabadaki adam telefonla konuşuyordu son ana kadar fren yapmadan geldi ben zaten o hızlı gelince panik oldum ,reflakslerim oldukça iyidir o yüzden durabildim sanırım ve hızımı dikkat ederseniz 40 tan 30 düşürmüştüm acil fren yapmadan önce ,işte gördüğünüz gibi motosiklet kullanan kişinin iki defa dikkatli olması lazım bir an dalgınlık kazaya neden olabiliyor.
Bu arada benim canon marka küçük hd video çekebilen fotğraf makinem var kılıfının önüne objektif çıkabilsin diye yuvarlak delik açtım kılıfla beraber bonuma asıyorum bu şekilde güzel çekim oluyor tavsiye ederim.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
video kaldırılmış.

arkadaş zılgıtı yiyince videoyu kaldırdı herhalde..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar