- Konu Yazar
Kız arkadaşım Hollanda'dan geliyor daha öncesinde uçakta beraber seyahat etmek istemişti fakat bazı aksiliklerden dolayı ben biraz geç gittim ve kız arkadaşım tek gitmişti bende bir söz verdim daha sonra bereaber gideceğiz diye şimdide bu sözümü tutmak için böyle birşey planladım O kendisini kayseride karşılayacağımı biliyor fakat ben ona süpriz yapmak için İstanbula bilet aldım o istanbul aktarmalı geliyor bende istanbul kayseri olan dönüş biletimide onunla aynı uçağa aldım
Onun uçak saatleri
Hollanda Kalkış 02:10 - İstanbul İniş : 06:40
İstanbul Kalkış 08:15 - Kayseri İniş :09:45
.
Benim saatlerim ise
Kayseri kalkış 05:45 - İstanbul İniş 7:15
1 saatte yetişebilirmiyim ? sorun olmaz değil mi ? Ayrıca aktarmada koltuk numarası Hollanda da mı belirleniyor ? Yoksa istanbulda tekrar check in yapıyor mu ? Şuana kadar hep aktarmasız uçtum Birde onun yan koltuğunu nasıl alabilirim farklı saatlerde check in yaparsak aynı yere vermeyecek bizi. Yanı dolmaz ise ondan geç yapsam görevli bana yanındaki koltuğu verir mi?
Güzel bir süpriz yapmak istiyorum. Başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim
Onun uçak saatleri
Hollanda Kalkış 02:10 - İstanbul İniş : 06:40
.
Benim saatlerim ise
Kayseri kalkış 05:45 - İstanbul İniş 7:15
1 saatte yetişebilirmiyim ? sorun olmaz değil mi ? Ayrıca aktarmada koltuk numarası Hollanda da mı belirleniyor ? Yoksa istanbulda tekrar check in yapıyor mu ? Şuana kadar hep aktarmasız uçtum Birde onun yan koltuğunu nasıl alabilirim farklı saatlerde check in yaparsak aynı yere vermeyecek bizi. Yanı dolmaz ise ondan geç yapsam görevli bana yanındaki koltuğu verir mi?
Güzel bir süpriz yapmak istiyorum. Başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim