Bu Regal, fiyatının hakkını verir mi ?

regal taiwan malıdır yanılmıyorsam çin malı değil. kolay sorun veren bir makine değil ama tabiki bütçe uygunsa japon daha iyi bir tercih olur

gv 250 gibi bir model varken fiyat performans sınıfnda başka bir cruiser aramanın hiç manası yok .

eyer cooper Cruiser tarzı arıyosan sana sınıfında üstüne bişiy tanımiyacagım gv 250 öneririm dostum
used002.jpg
[/QUOTE][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:51 ----------

used002.jpg
[/QUOTE][/IMG]

350 olan yok sadece 250 olan var.

İkiside var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:56 ----------

gv 250 gibi bir model varken fiyat performans sınıfnda başka bir cruiser aramanın hiç manası yok .

Aynen katılıyorum Gv 250 malzeme kalitesi,görünüm,motor gücü(29 Beygir) ve torkuyla sınıfının en iyisidir.:cat:

Araştıran bunu görür zaten

baska model motosıklet onerısınden zıyade ;blackeagle bu motora olan begenısınden ve aklına takılanlardan dolayı bu baslıgı acmıs

gv250 ,daytona ikiside cruiser olabilir
fakat tasarım ıtıbarıyle ıkı farklı motosıklet'tır
daytonanın (softaıl,sıvı sogutma)klasmanında pıyasada motosıklet yok
benzeri asya oldugu soylenıyor malesef arasında fazlasıyla kalıte farkı var

daha kapsamlı bılgı sahıbı olmak ıcın regal kullanıcılarının baslıgına bakabılırsın
ferdi fıkrımde hakkını fazlasıyla verır.

Son düzenleme:
servis kalitesi sıfır diye duydum gittigim sanayi sitesinde 10 ay boyunca yatan bi regal raptor vardı

Arkadaşlara katılıyorum, GV250 çok daha mantıklı bir seçim olur.

Bir de bu Regal'in tipi hoşuma gitti ama dikkatimi çekti, 8 bin küsür fiyat yazmışlar; bari bir "V" motor koysalarmış üzerine..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar