bu RAMZEY VEYA nam-ı diğer RMZ nasıl bi makina fikri olan varmı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ey ulema-i motosiklet....:queen: fiyatları uygun diğer bi çin malı(mondial,zealsun,gomoto vs gibi)olan bu ramzeyi nasıl bilirsiniz??? Bursadan hürmt ve sevgi ile....

Çinli bilirim, gerisi ile de ilgilenmem, çin dedin mi bitmiştir olay...

arkadaşım bu cümleyi kurmak için çok düşündünmü :silent: :p

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bu cümleyi kurmak için sarfettiğin çabanın 100de biri ile arama kısmından istediğin her bilgiye ulaşırdın
ramzey konusuna gelince bence üstünde durmaya bile gelmez, parasını sevabına ramzey firmasına bağışlamak isteyenler için düşünülmüş bir promosyonvari araç...

arkadaşlar verdiiniz bilgiler için saolun da şu benim başlıklara takılmasanız daha hoşuma gidecek slmlar...

deli şey tek kelime ile markasına göre degişir 125 ile 125 çift arasında çok fark var

arkadaşlar verdiiniz bilgiler için saolun da şu benim başlıklara takılmasanız daha hoşuma gidecek slmlar...
:queen: o zaman basligi duzeltte millet takilmasin..zira ulemanin sozluk anlami...:
cok $ey bilen ve ukalalik yapan insan, osmanlilarda bir sinifa verilen ad.

:queen: o zaman basligi duzeltte millet takilmasin..zira ulemanin sozluk anlami...:
cok $ey bilen ve ukalalik yapan insan, osmanlilarda bir sinifa verilen ad.

kardeş ben yıllardır edebiyat okuyan birisiyim ev arkadaşım edebiyat öğretmeni osmanlı da ulema alimler sınıfına verilen ad..yani kalifiye bir kesimi belirtiyor..ulemanın sözlük mansına gelinc alimin cem'i yani çoğulu..sana biraz sözlük karıştırmanı tavsiye ediyorum.. sevgi ile kal

Bende sana birazcık siteyi karıştrmanı tavsiye ediyorum, arama butonunu kullanmanı tavsiye ediyorum.. Birbirinin aynı yüz topiği okumanı ve biraz da kurallarla ilgilenmeni tavsiye ediyorum...

saolasın kardş bundan sonra dikkat ederim...ama bunun beni msjımla ne alakası var??

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ulema suraya gir ve ilk sirada yazan..manayi oku..lutfen...kafadan yazmadik manasini ulemanin....

kardeşim bende sana EKŞİSÖZLÜKe değil bu adrese bakmanı tavsiye ediyorum
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ulema
ayrıca ekşi sözlük açılış sayfasında şu yazıyor:
"Bu sitede yazilanlarin hicbiri dogru degildir. 18 ya$in altindakilerin kullanmasi hukuken sakincali olabilir (zaten o ya$ta ne i$iniz var internette sitede cikin, gezin, gezdirin). Yazarlar Ek$i Sozluk'e yazdiklari entry'lerin telif haklarini Michael Jackson'a devretmi$ sayilirlar. Sitede yazilanlari kaynak belirtmeden Word'e aktarip "Fw: Turk astronot ve houston! cok komikkkk!" diye arkada$larina yollayan pespayedir, hemzemindir, hincaldir, uluctur. Hukuki gereklilikler haricinde yazarlarin kimlik bilgileri saklidir. Sadece arada yoneticiler tarafindan onemli bir gerekceyle incelenip "tuh erkekmi$" denebilir. Bir gun kapimiza biri gelirse "kim lan bunlar" diye "bi sn du$tayim" denir mutfak penceresinden kacilir."
slmlar...

bak ne guzel arastirmissin..hemen 7 ceddini buldun cikardin kelimenin..demekki arayinca bulunuyormus..simdi normal insanlarin yaptigi gibi arama butonunuda kullanarak,istedigin motorsiklet hakkinda bilgi edine bilirsin..kolay gelsin..

sana az evvel tesekkür edip dikkat edeceğimi söylemiştim.. Bi sorun kalmadı herhalde bu arada ulemanın anlamını umarım öğrenmişsindir..
sevgi ile kazasız günler...

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forumda bu konu hakkında yeterince bilgi mevcut,başlık açmadan önce arama yapınız.Bu topicte de yeterince yazı konu hakkında yazılmıştır,hatta oldukça konu dışına bile çıkılmıştır.Bu başlık kilitlenmiştir:)
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar