bu racer ı alacam ama markası ne?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar her noktası elden geçmiş çok güzel bi racer buldum ama markası ne bilmıyorum, motorunda KNS yazıyo sadece bütün stickerlar çok yakışmış ama orj deil hiç biri daha dorusu motor ne marka ki? 200cclik bi makine

Son düzenleme:
kuba motorun 200cc'lik motoru bu galiba. tip olarak kanuni racer'ın aynısı.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Dorado 'hacer' :p Sticker güzel yakısmıs janjanlı duruyor

345

Kanuni değil.Kanuninin motorlarında da kanuni yazıyor bildiğim kadarıyla.Racer la aynı kasaya sahip başka bi çinli.ruhsatını iste ordan daha net bilgi sahibi olursun...

evet zealsun gs200ün kasasında gibi duruyor ayrıca. Sanırım Presto diye bir çinli marka vardı onun 200lüğü bu model.

bu motorun adı teksas dı :pr:biara piyasada vardı ama şimdilerde hiç görmüyorum.işçiligi kanuni racerden daha kaliteli gib gelmişti banada ozamanlar:queen:ama yedek parça konusunda çok sıkıntı olmaz heralde kanuni racerin parçaları uyabilir birde kanuni servisine sorsan.büyük ihtimal ruhsatta loncin yazabilir..

Kinetic motor marka birşey bu. Eskişehir Mt deki Justhmz(Hamza) nin eski motorundan. Soğuk bir bayream günü Bursa'da lasitği patladığı için sucuk mangalı kaçırmamıza nedne olmuştu :)

akadaşlar en iyisi ruhsatı görmek aslında teşekkürler yinede bilgisi olan varsa paylaşsın:)

kanuni ve zealsun deil ondan eminim

Son düzenleme:
yok presto deil arkadaş buldum ne olduğunu, kinetic 200GS olarak geçen bi motormuş

kardeş tekrar araştırdım presto marka olduğuna karar verdim:) nasıl önerirmisiniz? çok temiz kaporta olarak motor durumu da 185 km/h a çıkıyomuş,hyosung performans egsozu bulunmaktadır üstünde, motorun kıç tarafı kaldırımış çok çekici görünüyo

arka lastik pist lastiği takılmış 1200 km de

Son düzenleme:
o motor 180 e çıksın ben benim motoru bedava vericem çıksa nası durcak dursa nasıl dayancak kardeşim birazmantıklı düşünelim 200 cc bi makina 180 km h kaçgün dayanır o kadar motor kullanıyonuz yapmayın allah aşkına prestoda kullandım kanuninin aynısı sade arka disc fren bazılarının şanzuman farklı kanunide çinli ama onlara nazaran gene parça sorunu yaşamazsın

benim motora binmişliğim yok satan adamın söylediği bunlar, yanlız normalde 160 km/hza kadar gösteriyo ibre yani ön hız göstergesinde ki hız limizi 160,bununkinde 220 km/h gösteriyodu,üstüne oturdum sadece çalıştırdım motoru ama sürmedim hiç,motora uzaktan bakınca bayağı büyük bi motor sanmıştım ama 200ccmiş ve full modifiyeli almak istememin nedeni de bu zaten çok büyük gösteriyo kendini kalite görünüyo dışarıya,eğer motorunda bi sorun yoksa alacağım inş

devir saati de 17bine kadardı bu arada

Son düzenleme:
benim motora binmişliğim yok satan adamın söylediği bunlar, yanlız normalde 160 km/hza kadar gösteriyo ibre yani ön hız göstergesinde ki hız limizi 160,bununkinde 220 km/h gösteriyodu,üstüne oturdum sadece çalıştırdım motoru ama sürmedim hiç,motora uzaktan bakınca bayağı büyük bi motor sanmıştım ama 200ccmiş ve full modifiyeli almak istememin nedeni de bu zaten çok büyük gösteriyo kendini kalite görünüyo dışarıya,eğer motorunda bi sorun yoksa alacağım inş

devir saati de 17bine kadardı bu arada

gel sen bu sevdadan vazgeç,daha tam olarak markası ve modelini bilmediğin motoru alma kardeşim:wiinkk:

ya arkadaş bi motorda bir tane sponsor olur. Bu bizim ümmet abinin motorunu geçmiş.. Nos var, O.Z jantın var,sparco var,eibach var... maşallah yani.. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar